Endonezya Cumhurbaşanı Widodo Beştepe’de

Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo Cumhurbaşkanlığı Küliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından karşılandı. Mevkidaşlar Beştepe’de baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştiriyor.

Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la resmi temaslarda bulunmak üzere  Ankara’ya geldi. Erdoğan Widodo’yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi törenle karşıladı.

Atlı birlikler eşliğinde külliyeye giren Widodo, Erdoğan ile ülkelerinin milli marşlarını okudu.  Marşların ardından konuk Cumhurbaşkanı Widodo tören kıtasını Türkçe selamladı. Endonezyalı ve Türkiyeli heyetler külliyenin girişinde tokalaştı. İki ülkenin Cumhurbaşkanları  Külliyenin kapısında basın mensuplarına beraber poz verdiler. Erdoğan- Widodo ikilisi baş başa ve heyetle arası görüşmeler yapacak, ortak basın toplantısı düzenleyecek ve Türkiye ile Endonezya arasında anlaşmalar imzalanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak konuğu Widodo onuruna resmi öğle yemeği verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.