Erdoğan Doktor Yarımoğlu’nun Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta bir hasta tarafından bıçaklanan ve Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Doktor Serkan Yarımoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum ziyareti sırasında geçen hafta Perşembe günü bir hasta tarafından bıçaklanan Doktor Serkan Yarımoğlu'nun sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Iğdır’da görev yapan Doktor Yarımoğlu, görev başındayken psikolojik sorunları olan bir hasta tarafından göğüs ve karın bölgesinden bıçaklanmıştı. Doktor Yarımoğlu, olayın ardından hava ambulansıyla Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne nakledilmişti. Yarımoğlu nakledildiği hastanenin Kalp Damar Cerrahisi yoğun bakım bölümünde müşahede altında tutuluyor. Öte yandan Doktor Yarımoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu üzücü olayın başından beri takipçisi olduğu bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.