Öne Çıkanlar AİLE Hakkari terör bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hadise milli savunma bakanlığı gündem özeti çin abd terörist

Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen askerler ve bir gönüllü köy korucusunun ailelerini telefonla arayarak, taziyelerini iletti.

İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen askerler ve bir gönüllü köy korucusunun ailelerini telefonla arayarak, taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet dileyen Erdoğan, şehit Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş'in babası Abdurrahman Ateş, şehit Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek'in babası Hacı Gürlek, şehit köy korucusu Yakup Aktürk'ün eşi Funda Aktürk, şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan'ın babası Halit Turan ile telefonla görüştü.  

Erdoğan'ın ailelerle yaptığı telefon görüşmelerinde, şehit ailelerine her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, ülkenin güvenliği, halkın huzuru için görevlerini ifa ettikleri sırada şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet dilediği kaydedildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.