Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan kastamonu Bala Konyada Askeri Uçak Düştü boyun Ankarada Silahlı Çatışma halkevleri cumhurbaşkanı erdoğan enflasyonla mücadelede başarı kriterleri

Gaziantep'te Terör Saldırısı

Gaziantep kent merkezinde bir düğün salonunda patlama meydana geldi. 

Gaziantep'teki, sokakta organize edilen düğünde meydana gelen terör saldırısında 22 kişinin hayatını kaybettiği, 94 kişinin de yaralandığı açıklandı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, merkez Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde dün saat 22.50 sıralarında bir düğüne bombalı saldırı düzenlendiği belirtildi.
Patlama sonucu 22 vatandaşın hayatını kaybettiği, 94 kişinin de yaralandığı ifade edilen açıklamada, menfur terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa dilendi. Açıklamada, haince düzenlenen terör saldırısı ve bu saldırıyı gerçekleştirenler kınandı.
Söz konusu açıklamada, "Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Valiliğimizce yapılacak açıklamalar haricindeki haberlere itibar edilmemesini önemle istirham ediyoruz." denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.