Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan iata kastamonu Kuvayi Milliye Derneği

Gaziantep'te İŞİD Operasyonunda 3 Kişi Yakalandı

Gaziantep’te 13 Temmuz’da bir polisin şehit edilmesi olayı ile ilgili sürdürülen operasyonların sonucunda, 3 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
13 Temmuz’da Gaziantep’te gerçekleştirilen ve 1 polisin şehit olduğu IŞİD operasyonunun ardından olayı gerçekleştiren H.Ç. IŞİD militanı Hatay’da yakalanmıştı. Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Söz konusu olay ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda (H.Ç) isimli şahsa, silah ve el bombası temin eden DOKTOR (K) (M.F.A)  isimli şahıs ve bu şahısla irtibatlı olduğu tespit edilen (M.Ş.A)  ile  (Y.Y) isimli şahıslar yakalanmıştır. Yakalanan şahısların ikametleri ve üstlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda dijital malzeme elde edilmiştir. Yukarıda adı geçen şüpheliler sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.