Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank iata kastamonu

Gazze'ye Yardım Götürecek Geminin Adı Lady Leyla

Türkiye ile İsrail arasında anlaşma sağlanmasından sonra Gazze'ye yardım götürecek ilk Türk gemisinin adı belli oldu. Geminin adının Lady Leyla olduğu açıklandı. 

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Türkiye, Ramazan Bayramı’nda Gazze halkını yalnız bırakmıyor. Filistin halkının acil insani ihtiyaçları için Başbakanlık AFAD koordinasyonunda 11 bin ton insani yardım malzemesi hazırlandı.

Çocuklar için en az gıda kadar acil olan oyuncaklar ve bayramlık kıyafetler de Ramazan Bayramı’nda Filistinli çocukların yüzünü güldürecek.

İnsani yardımları taşıyacak olan Lady Leyla gemisi, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katılacağı törenle ,1 Temmuz Cuma günü, saat 16.30'da Mersin Limanı’ndan uğurlanacak. Gemi akşamüstü hareket edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.