Öne Çıkanlar ankara chp konya deprem sgk bodrum tsk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır

Gemi Sicil Müdürlüğü Kurulacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının taşra teşkilatında düzenleme yapılması kararı alındı. Buna göre, liman başkanlıkları bünyesinde “Gemi Sicil Müdürlüğü” kurulacak.

Bakanlar Kurulunun Gemi Sicil Müdürlüğü kurulmasına ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının taşra teşkilatında yer alan İstanbul, Trabzon, Samsun, Zonguldak, Bandırma, Çanakkale, İzmir, Antalya, Mersin ve İskenderun liman başkanlıkları bünyesinde Gemi Sicil Müdürlüğü kurulacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.