Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı ataşehir belediyesi duman obezite Afrin Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Şehit Üsteğmen Erdem Keskin Açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı GATA’da şehit olan Üsteğmen Erdem Keskin hakkında başsağlığı açıklaması yayımladı.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet adresinde, Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki operasyonlarda ağır yaralanarak GATA’ya sevk edilen ve buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Üsteğmen Keskin hakkında başsağlığı mesajı yayımlandı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın imzasını taşıya mesajda şu ifadeler kullanıldı:

“Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.”

Öte yandan, Gümüşhane Valiliği de, Şehit Keskin hakkında yazılı açıklama yayımlayarak, “29 Mart Salı günü Kelkit ilçe merkezinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ve icra olunacak tören sonrası, Karşıyaka Köyü Mezarlığı’nda ebedi istirahatgâhına tevdi olunacaktır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.