Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

Genelkurmay'dan 22 Şehit İçin Taziye Mesajı

Genelkurmay Başkanlığı, Ankara\'daki bombalı saldırıda şehit olan sevil memur ve askerler için taziye mesajı yayımladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Ankara'daki saldırıda şehit olan 22 kişi için isim isim taziye mesajı yayımlandı. Taziye mesajında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın imzası yer alırken, saldırıda hayatını kaybedenlerin isimleri de Genelkurmay Başkanlığı tarafından ilk defa açıklanmış oldu.

Orgeneral Akar’ın imzasını taşıyan mesajlarda askerler ve sivil memurlar için ayrı metinler kullanıldı. Sivil memurlar için kaleme alınan mesajda “Kahraman çalışma arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim” ifadeleri kullanılırken, askerler için yayımlanan mesaj ise şöyle:

“Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.”

Genelkurmay Başkanlığı’nın taziye mesajı dolayısıyla kamuoyuna açıkladığı şehitlerin isimleri şöyle:

“Hv.İsth.Asb.Kd.Bçvş. Recep Gülen, Hv.İsth.Asb.Kd.Bçvş. Erkan Tümer, SG Sey.Asb.Kd.Bçvş. Cüneyt Sertel, İkm.Asb.Kd.Bçvş. İbrahim Baran, Hv.Rd.Asb.Kd.Bçvş. Mehmet Yener, Eln.Asb.Bçvş. Eren Ördek, Hv.Per.Asb.Kd.Bçvş. Ertan Akgül, Bkm.Asb.Bçvş. Mehmet Kutlu, Hrt.Tekns.Asb.Üçvş. Uğur Fetih Özdemir, Hv.Svn.Asb.Üçvş. Mehmet Koray Pınar, Svl.Me. Mustafa Haliloğlu, Svl.Me. Figen Gündüz, Svl.Me. Güner Altınok, Svl.Me. Muammer Kosacı, Svl.Me. Mustafa Küçük, Svl.Me. Yıldız Demirtaş, Svl.Me. Sedat Durğun, Svl.Me. Filiz Koçak, Svl.Me. Fevziye Kayiş, Svl.Me. Meryem Yılmaztürk, İşçi Mevlüt Öksüzoğlu ve Hv. Ulş. Er Ali Öztaş”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.