Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite bugünün gündem özeti

Gül: Allah'tan Yaşanan Acıların Sona Ermesini Niyaz Ediyorum

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramına ilişkin mesajında, “Bu mübarek Ramazan Bayramı'nda Cenab-ı Allah'tan yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini, ülkemiz ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasını, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmesini niyaz ediyorum” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter üzerinden birlik, beraberlik ve barış vurgusuyla bayram mesajı paylaştı. Gül mesajında, “Bu mübarek Ramazan Bayramı'nda Cenab-ı Allah'tan yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini, ülkemiz ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasını, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmesini niyaz ediyorum. Bu vesileyle aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.