Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs rusya abd chp Pandemi tbmm vakıfbank CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ATO Başkanı Gürsel Baran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem özeti

Gündemde Bugün-1 Nisan 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, 
Van Beşyol meydanında yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış törenine katılacak ve valiliği ziyaret edecek. (Saat: 13.00-15.00

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL’DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Bomonti otel'de e 2. Bölge Muhtarları ile bir araya gelecek, kağıthane de Halk buluşmasına  katılacak ve Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası açılışına katılacak.  (Saat:10.00-14.00-15.00) 
 
BAKAN ÇELİK ADANA’DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci  Ömer Çelik, TOBB ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın iş birliğinde düzenlenen “ Üreten Türkiye Konuşuyor”  toplantısına katılacak ve konuşma yapacak, Çukurova İlçesi’nde halkla bir araya gelecek.   (Saat:10.00-17.00)

BAKAN SOYLU ZONGULDAK'TA
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çaycuma ve Ereğli ilçelerinde açık hava mitinglerine katılacak. (Saat:10.00-13.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU SAMSUN’DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Mali Müşavirler ile toplantı yapacak ve Doğupark Anakent Sosyal Tesislerinde Balkan Türkleri Mübadele Dernekleri ile Toplantı yapacak. (Saat:10.30-13.00)
 
BAKAN ÖZLÜ BAYBURT’TA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Valiliği, Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Doğaltaş Fabrika açılışına katılacak, Esnaf Ziyaretinde bulunacak ve Bayburt Üniversitesini Ziyaret Ve Akademisyenlerle Toplantı yapacak. (Saat:11.15-12.00-13.30-15.00-17.00) 
 
BAKAN ÇELİK İSTANBUL’DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Siyaset Kulübü tarafından düzenlenen “Siyaset Meydanı” programının “Yeni Anayasa ve Referandum” başlıklı 2. oturumuna katılacak. (Saat:11.45)
 
BAKAN EROĞLU İSTANBUL’DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sivaslılar Kongresine katılacak, Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Fidan Dikimine katılacak, İstanbul Caddesi’nde Esnaf Ziyaretinde bulunacak ve  Bakırköy Meydanı’nda Fidan Dağıtımı Merasimine katılacak. (Saat:10.45-11.00-12.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ’DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kale, Sarayköy, Babadağ ilçelerinde ve Sevindik Mahallesinde halkla bir araya geliyor. (Saat:11.00-13.00-15.00-20.00)

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bakanlık ve meslek birlikleri tarafından CVK Hotel & Resort Park Bosphorus'da düzenlenecek Türk Hukukunda/Uluslararası Hukukta Müzik Alanında Fikrî Hakların Korunması Sempozyumu'na katılacak. (Saat:09.30)


BAKAN YILMAZ ADIYAMAN’DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnovasyon Merkezi açılışına katılıyor, valiliği ziyaret ediyor, İl Milli Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ve STK’lar ile Toplantı’ya katılıyor, Gölbaşı ve Besni ilçelerini ziyaret ediyor. (Saat:10.00-10.30-11.00-12.30-15.00-17.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası bir hafta aranadan sonra Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe ve Antalyaspor-Kayserispor maçlarıyla start alacak. (Saat:13.30-16.00-19.00-19.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.