Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi duman obezite sağlık bakanlığı covid19 salgını CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Dr. Fevzi Özgönül

Gündemde Bugün-10 Aralık 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-
Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
AK Parti ve MHP tarafından hazırlanan anayasa değişikliği teklifi açıklanıyor, TBMM Başkanlığı'na sunuluyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek Türkiye İnovasyon Haftası Etkinliğine, Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış törenine ve Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek Necip Fazıl Kısakürek ödül törenine katılacak.(Saat:11.00-14.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Danimarka Başbakanı Lars Lokke Rasmussen ile görüşecek ve İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde, Necip Fazıl Kısakürek Ödül Töreni'ne katılacak. (Saat:12.00-19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL VE İZMİR'DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da saldırıya uğrayan Yeniçağ Gazetesi’ni ziyaret edecek, İzmir'de ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün ve Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi'nin açılışlarını yapacak. (Saat:14.00-15.30)


BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MİAD Üyeleri ile Kahvaltı ve 62. Aylık Toplantısına katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TÜGİAD 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı'na iştirak edecek. (Saat:14.00-20.00)


BAKAN ÇAVUŞOĞLU FRANSA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Paris'te Suriye Fikirdaş Ülkeler Bakanları Toplantısı'na katılacak.

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüp Tüneli'nde basın açıklaması yapıyor ve Crowne Plaza Hotel'de düzenlenen Gemi Mühendisleri Odası Gecesi'ne katılıyor. (Saat:11.00-19.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "ASKON ÇSGB Uygulamaları ve İşçi İşveren İlişkilerinde Güncel Durum Programı"na, Esenyurt'ta toplu açılış törenine, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayında "Engelsiz Dünya Çalıştayı ve Ödül Töreni"ne katılacak. (Saat:09.30-14.00-19.00)

BAKAN AKDAĞ İSTANBUL'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, şehir hastanesinde incelemelerde bulunacak ve il değerlendirme toplantısına katılacak. (Saat:11.30-12.00-13.30-17.00)


BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL-DÜZCE VE YALOVA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk
Özlü, İstanbul'da Türkiye İnovasyon Haftası  / TİM İnovasyon Ödülleri ve InovaLİG Ödül Törenine, Düzce'de Düzce Esnaf Ve Sanaatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısına, Yalova'da Ak Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak ve Yalova Sanayici Ve İş Adamları İle Toplantı yapacak. (Saat:11.00-15.00-18.30-20.30) 

TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurulunda İçi̇şleri̇ Bakanlığı, Mi̇lli̇ Savunma Bakanlığı, Kültür ve Turi̇zm Bakanlığı'nın 2017 yılı bütçeleri görüşülecek. (Saat: 11.00)

DARBE KOMİSYONU İSTANBUL’DA

-15 Temmuz FETÖ/PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni, Çağlayan Adliyesi'ni, Çengelköy Polis Merkezi Amirliği'ni, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nü ve kalkışma sırasında yaralananların ailelerini ziyaret ediyor. (Saat: 09.30-19.45)

KÜLTÜR SANAT

-İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Fındıkkıran Balesi'ni özellikle görme engelliler için sesli betimleme yöntemiyle Süreyya Operası'nda sahneleyecek.
(Saat:16.00)
 

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin tarafından kabul edilecek. Görmez, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçiliğini ziyaret ederek, Türkiye merkezli kurum ve kuruluşların temsilcileriyle bir araya gelecek.

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Çaykur Rizespor-Kasımpaşa, Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir ve Beşiktaş-Bursaspor maçları yapılacak.
(Saat:16.00-19.00-19.00)
-Dünya Güreş Şampiyonası Macaristan'da başlayacak. Şampiyonanın ilk gününde serbest stil 61, grekoromen stil 71 ve kadınlar 55 kiloda müsabakalar yapılacak. Serbest stil 61 kiloda Recep Topal, grekoromen stil 71 kiloda Yunus Özel ve kadınlar 55 kiloda Burcu Kebiç, Türkiye adına mindere çıkacak.





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.