Gündemde Bugün-10 Mart 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi Altıncı Toplantısı dolayısıyla Esenboğa Havalimanı'ndan Moskova'ya hareket edecek. (Saat:10.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Düzce'de Valiliği ziyaret edecek ve miting düzenleyecek. Başbakan Yıldırım, Düzce'den Bolu'ya hareket edecek, Bolu'da  miting düzenliyecek ve valiliği ziyaret edecek. (Saat:13.45-14.30-16.30-18.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hilton Gimat'ta İş adamları ile kahvaltı yapacak ve TBMM'de Gölbaşı, Bala, Şereflikoçhisar ve Akyurtlu Muhtarlarla toplantı yapacak. (Saat:09.30-11.30) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ERZURUM'DA

-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda bir araya gelecek, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Memur-Sen'in ev sahipliğinde cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacak. (Saat:11.30-14.30-16.30-20.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK AĞRI'DA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, halk oylaması çalışmaları kapsamında düzenlenen programa katılacak. (Saat:13.00)


BAKAN AĞBAL TEKİRDAĞ'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin(MÜSİAD)95. Genel İdare Kurulu kapsamında verilecek akşam yemeğine katılacak ve konuşma yapacak. (Saat:19.00)

BAKAN ÇELİK OSMANİYE’DE
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Osmaniye Valiliği’ni, Osmaniye Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek, Bahçe ilçesi sakinleri ile buluşacak, Osmaniye Köy ve Mahalle Muhtarları ile sohbet toplantısına ve Sivil Toplum Kuruluşları ile sohbet toplantısına katılacak. (Saat:11.00-11.45-145.00-15.30-19.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca Düzenlenen Esnaf Odaları ve Esnafların Katılacağı Kahvaltı Programı’na, 16 Derslikli Lise Hizmet Binasının Yapılması İçin Katkıda Bulunacak Lütfü ABAY’la Birlikte Protokol İmza Töreni’ne, Beyaz Bayrak Alan 95 Okul İçin Düzenlenecek Olan Ödül Töreni’ne ve Gürün ve Doğanşar Mahalle ve Köy Muhtarlarının Katılacağı Muhtarlar Toplantısı’na katılacak. (Saat:10.00-14.00-15.00-16.30)    
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Fatih Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Lansmanına  ve İstihdam Teşvikleri İşveren Bilgilendirme Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-17.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ALMANYA'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Almanya'da Köln Yunus Emre Enstitüsü'nde spor dernekleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek ve "15 Temmuz Anma Programı: İçimizdeki Kahramanlar" programına katılacak.

 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE VE BOLU’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Başbakan Binali Yıldırım’ın   Düzce ve Bolu’da gerçekleştireceği programlara refakat edecek.
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Beyazşehir Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi Temel atma törenine ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe’nin “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” konulu konferansına katılacak. (Saat:14.00-18.00)   

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecekler. (saat.11.00-11.30) 

EKONOMİ
-TÜİK, ocak ayına ilişkin motorlu kara taşıtları verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftası, Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçıyla start alacak. (Saat:20.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes-Brose Bamberg ve Olympiakos-Darüşşafaka Doğuş karşılaşmaları yapılacak. (Saat:21.00-22.45)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.