Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp Pandemi tbmm vakıfbank gündem özeti CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ATO Başkanı Gürsel Baran

Gündemde Bugün-11 Eylül 2016 Pazar
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

BAKAN AĞBAL BAYBURT'TA
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Valiliği ziyaret edecek, Kaleardı Şehir Parkı inşaat alanında inceleme yapacak, kurbanlık satış yerini ve Gençosman köyünü ziyaret edecek, esnafla bir araya gelecek. (Saat:11.30-18.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
- Hırvatistan'da erken genel seçim yapılacak.

GÜNCEL
-
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Arafat’ta Vakfe duası yapacak. (Saat:13.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta 4 maçla tamamlanıyor. Çaykur Rizespor-Akhisar Belediyespor, Trabzonspor-Osmanlıspor, Antalyaspor-Atiker Konyaspor, Fenerbahçe-Bursaspor karşı karşıya gelecek. Saat:17.00-17.00-20.00-20.00)
2- Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Kupası 1. tur rövanş maçında, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Litvanya ekibi ACME-Zalgiris Kaunas'ı ağırlayacak. (Saat:15.00)
3- TFF 1. Lig'de 3. hafta, Büyükşehir Gaziantepspor-Adana Demirspor, Balıkesirspor-Göztepe, Altınordu-Bandırmaspor müsabakalarıyla tamamlanacak.
(Saat:18.00-20.00-20.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.