Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan iata kastamonu Kuvayi Milliye Derneği

Gündemde Bugün - 12 Nisan 2016 Salı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Türkmenistan Büyükelçisi İşangulu Hocamuhammedoviç Amanlıyev’in güven mektubunu kabul ediyor. (Saat: 11.30)

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz'i karşılıyor, Kral Abdulaziz'e devlet nişanı tevcih ediliyor ve öğle yemeğine geçiliyor, Kral Abdülaziz ile baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştiriyor. (Saat: 13.30-16.00)

 

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN PAKİSTAN'DA

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İslamabad'da, Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin tarafından kabul ediliyor ve Ulusal Meclis Başkanı Serdar Ayaz Sadiq ile görüşüyor.

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ BOSNA HERSEK'TE

-Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Mostar Müftüsü Salem Dedovic ve , Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri ile ayrı ayrı görüşüyor ve 19. Uluslararası Mostar Ekonomi Fuarı'nın açılışını yapıyor.

 

GRUP TOPLANTILARI

-CHP Grubu basına kapalı olarak toplanıyor. (Saat: 11.30)

-MHP, AK Parti, HDP ve CHP grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 11.00/11.15/12.30/13.30)

 

TBMM GENEL KURULU

-Genel Kurul’da, 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 15.00)

 

BAKAN TÜFENKCİ'NİN PROGRAMI

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, makamında, Suudi Arabistan Krallığı Ticaret ve Sanayi Bakanı Tawfig bin Fawzan Al-Rabiah ilr görüşüyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN SOYLU'NUN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda, turizm sektörü ve çalışma hayatına dönük yeni desteklerle ilgili basın toplantısı düzenliyor, Rixos Grand Ankara'da, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin 2015 yılı geleneksel Medya Oscarları Ödül Töreni'ne katılıyor. (Saat: 10.00/18.30)

 

BAKAN IŞIK BURSA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOFAŞ TÜRK Otomobil Fabrikası'nda, Fiat Egea Hatchback serisinin üretime başlama törenine, Mustafa Kemalpaşa ilçesinde Harput Holding’ e ait entegre tekstil fabrikasının açılış törenine, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği ile Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin düzenlediği 2015 Yılı İhracatın Yıldızları ödül törenine ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ile istişare toplantısına katılıyor. (Saat: 11.30-19.30)

 

BAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, makamında, Suudi Arabistan Ulaştırma Bakanı Abdullah Al-Mogbel ile görüşüyor. (Saat: 10.30)

 

BAKAN SARI'NIN PROGRAMI

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Rixos Grand Ankara'da, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin 2015 yılı geleneksel Medya Oscarları Ödül Töreni'ne katılıyor.(Saat: 18.30)

 

BAKAN ELİTAŞ'IN PROGRAMI

-Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Orta Anadolu İhracatçılar Birliğinde, İklimlendirme ve Sanayi İhracatçı Birliği ödül törenine katılıyor. (Saat: 09.30)

 

BAKAN BOZKIR HOLLANDA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Amsterdam'da, Hollanda Dışişleri Bakanı Bert Koenders ile görüşüyor.

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTISI

-Meclis'te CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 15.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.