Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları palandöken çin

Gündemde Bugün-13 Ekim 2016 Perşembe
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ TOKAT'TA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Akademik Yıl açılışına katılacak, Tokat Valiliğini, Tokat Belediye Başkanlığı'nı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Tokat Kentsel Dönüsüm Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:10.30-12.00-12.30-13.00)

BAKAN IŞIK NİĞDE'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı açılışına katılacak, Niğde Valiliği ve Niğde Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:14.00-16.45-17.15)  

BAKAN BOZDAĞ ANKARA'DA
-
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Uluslararası İstanbul Hukuk Kongresi Tanıtım Toplantısı"na iştirak edecek. (Saat:08.30)


BAKAN ARSLAN KARS'TA
-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valililği, Kars Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve Kars-Digor-Tuzluca Bölünmüş Yolu Temel Atma Töreni katılacak. Bakan Arslan, ayrıca Sarıkamış AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve Sarıkamış Şehitler Meydanı Açılış Törenine katılacak. (Saat:10.30-11.15-14.00-15.45-16.30)  

BAKAN TÜFENKÇİ İSTANBUL'DA
-Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, 25. UFRAD Uluslararası Franchising Fuarı'na katılacak. (Saat:11.00) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Memur-Sen ve SESRIC organizasyonuyla CVK Park Bosphorus Otel'de düzenlenen "İslam Dünyasında Sendikacılık" uluslararası sempozyumuna, Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısına katılacak. (Saat:09.00-14.00)

BAKAN SOYLU ANKARA'DA
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Altındağ Belediyesince düzenlenen şehitleri anma ve şehit yakınlarına verilecek evlerin anahtar teslim törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan için öğleyin düzenlenecek cenaze törenine düzenleyecek.

TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurulunda, Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Cumhurbaşkanı Akıncı, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Victoria Nuland’ı kabul edecek ve Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile bir araya gelecek
-Yunan hükümetinin ana ortağı SYRIZA Partisi'nin 2. olağan kongresi başkent Atina'da başlayacak. Kongrenin açılışına, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş başkanlığında bir heyet katılacak.

GÜNCEL
-Piyasadaki çek sahtekarlığının önlenmesi ve karşılıksız çek sayısının azaltılmasını hedefleyen uygulamaların anlatılacağı seminer İTO'da düzenlenecek. Seminerde İTO Başkanı İbrahim Çağlar ve Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Genel Müdürü Kasım Akdeniz de konuşma yapacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Basketbolda THY Avrupa Ligi ilk haftasında 3 maç oynanacak.- Galatasaray Odeabank, İstanbul'da CSKA Moskova ile Darüşşafaka Doğuş ise deplasmanda Kızılyıldız ile karşılaşacak. (Saat:20.00-22.00)
-FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ön eleme rövanşında Chevakata-Canik Belediyespor ve İstanbul Üniversitesi-Yakın Doğu Üniversitesi maçları yapılacak. (Saat:18.30)




   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.