Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi ihracat çin vodafone merkez bankası Afrin Akşener Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-13 Mart 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Hollanda yönetiminin, Türk bakanların vatandaşlarla buluşmasını ve diplomatik temsilciliklere ulaşmasını engellemesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Atv ve A Haber’in ortak yayınında gündemi değerlendirecek.. (Saat:19.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık ediyor. (Saat: 19.00) 

TBMM KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan, "Gazi Mecliste O Gece" adlı kitabın tanıtımına katılacak. (saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sincan Çamlıbahçe'de Muhtarlarla bir araya gelecek, Parti Genel Merkezi'nde  ATO Yönetimi'ni kabul edecek ve Star Ana Haber Canlı yayın programına katılacak. (Saat:09.30-14.00-19.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Aslanları İşadamları Derneğinde (ASKON) "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye Ekonomisine Etkileri" başlıklı konuşma yapacak. (Saat:10.00)

 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU SAKARYA’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Hanedan Tesislerinde Balkan ve Rumeli Dernekleri ile Toplantı yapacak, Atatürk Kültür Merkezinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Kavşak Proje Lansmanına iştirak edecek, Fabrika ziyaretinde bulunacak ve AK Parti Adapazarı İlçe Binası açılışına katılacak. (Saat:10.00-11.30-12.30-14.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Televizyon, Gazete ve Ajansların Ankara temsilcileri ile bir araya gelecek. (Saat:14.00)

BAKAN IŞIK ANKARA'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kara Harp Okul Komutanlığındaki Kara Harp Okulu eğitim öğretim yılı açılış törenine Katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN KARS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışına İştirak edecek, Kağızman'da Muhtarlar ile Toplantı yapacak ve Belediye Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.30-13.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar,
CHP Muğla milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, HDP Gnupbaşkanvekili  Filiz Kerestecioğlu basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.00)

EKONOMİ
-TÜİK, ocak ayına ilişkin kümes hayvancılığı üretimi ile süt ve süt ürünleri üretimi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 24. Haftası Akhisar Belediye-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak. (Saat:20.00) 
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftası, Demir İnşaat Büyükçekmece-Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş-Beşiktaş Sompo Japan maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:18.00-20.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.