Öne Çıkanlar bitlis atlasglobal ırak çin abd en düşük kurban fiyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Gürhan Şişman Mart 2024 Hizmet Üretici Fiyat endeksi 2024 yılı I. Çeyrek Turizm Geliri 26 Nisan 2024 Cuma Gündem Özeti 3 Nisan 2024 Çarşamba Gündem Özeti Çelebi Havacılık

Gündemde Bugün - 13 Mayıs 2016 Cuma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ'NDE

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Üniversitesi'nde toplu açılış ve fahri doktora tevcih törenine katılıyor. (Saat: 14.30)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe Pazarı'nda, toplu açılış töreni gerçekleştiriyor ve konuşma yapıyor. (Saat: 17.30)

 

TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Singapur Cumhurbaşkanı Tony Tan Keng Yam tarafından kabul edilecek ve Başbakanı Lee Hsien Loong ile görüşecek

 

CHP HEYETİ GAZİANTEP'TE

-CHP Göç ve Göçmen Sorunlarını İnceleme Komisyonu, Nizip Mülteci Kampı’nda bir kamp görevlisinin üç ay boyunca mülteci çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkması üzerine kampta incelemelerde bulunuyor ve mülteci aileleri ile görüşmeler yapıyor.

 

BAKAN EROĞLU MANİSA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kahvaltılı basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 09.00)

 

BAKAN TÜFENKCİ KOCAELİ'NDE

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kocaeli Sanayi Odası’nı ziyaret ediyor ve burada bir konuşma yapıyor. (Saat: 11.00)

 

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Beylikdüzü Sevim Çuhadaroğlu İlkokulu, Ortaokulu ve Kapalı Spor Salonu'nun açılış törenine katılıyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN SOYLU İTALYA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Rimini'de, San Patrignano Madde Bağımlılığı Rehabilitasyonu Merkezi'ni ziyaret ediyor.

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/12.00)

 

DÜNYA

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Belçika'da, AB Komisyonu Avrupa Birliği Dış Politika ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komisyonu üyesi Johannes Hahn ile ayrı ayrı görüşecek, temaslarının ardından basın toplantısı düzenleyecek

-ABD-Nordik Ülkeleri Liderler Zirvesi, ABD Başkanı Barack Obama'nın ev sahipliğinde Beyaz Saray'da yapılacak.

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

GÜNCEL

-Uluslararası Afet ve Acil Tıp Kongresi, ATO Congresium'da başlıyor. (Saat: 09.00)

--Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden 301 maden işçisi anılıyor

 

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final organizasyonu Almanya'da başlayacak.

 Organizasyonun ilk gününde yarı final maçlarında CSKA Moskova-Lokomotiv Kuban ve Fenerbahçe-Laboral Kutxa maçları yapılacak. (Saat 19:00-22:00)

-Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın ilk maçında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek (Saat: 20:00)

-Kulüpler Birliği Vakfının İstanbul'daki genel merkezi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüp başkanlarının katılımıyla açılacak (Saat:10:00)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.