Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gürer vakıfbank

Gündemde Bugün-13 Ocak 2017 Cuma
TÜRKİYE
-İstanbul Ortaköy'de ve İzmir'de meydana gelen saldırı sonrası gelişmeler takip ediliyor.

-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

AB BAKANI ÇELİK ANKARA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, JW Marriott Hotel'de 9. Büyükelçiler Konferansı’nda konuşacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, MEB Başöğretmen Salonunda Güncellenen Öğretim Programları Bilgilendirme Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bakanlıkta ekmek konusunda basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)


BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ile görüşecek. (Saat:12.00)

BAKAN ARSLAN VE IŞIK ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bakanlıklar arası Siber Güvenlik İşbirliği Protokolü’nü imzalıyor. (Saat:14.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişiklik teklifi görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.30-14.00-14.30)


EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Kasım ayına ilişkin sanayi ciro endeksini açıklıyor
. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, Cenevre'de dışişleri bakanları düzeyinde yapılan Kıbrıs konferansı sonrasında basın toplantısı düzenleyecek.

KÜLTÜR SANAT

-Yeşilay tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Karikatür Yarışması'nın sonuçları açıklanacak. (saat:15.30)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın açılış maçında Bursaspor ile Trabzonspor karşılıyor. (saat:20.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.