Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin ekonomik güven endeksi Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı Kayaş

Gündemde Bugün-14 Mart 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Tıp Bayramı Programına katılacak,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Umman Sultanlığı Büyükelçisi Qasım Mohamad Salim Al Salhi'nin Güven Mektubu Takdim Töreni, Kosta Rika Büyükelçisi Marcelo Varela-Erasheva'nın Güven Mektubu Takdim Töreni, Bosna Hersek Büyükelçisi Bakir Sandovıc'in Güven Mektubu Takdim Töreni ve Ukrayna Başbakanı Vladimir Groysman'ı Kabul edecek. (saat:13.00-15.00-15.45-16.30-17.30) 

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Tıp Bayramı dolayısıyla Meclis Hastanesini ziyaret edecek ve Ukrayna Başbakanı Vladimir Groysman'ı kabul edecek
(Saat:14.00-16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım Ukrayna Başbakanı Volodimir Groysman'ı Çankaya Köşkü'nde karşılayacak. Anlaşmaların imza töreni ve ortak basın açıklaması da yapılacak. Başbakan Yıldırım öğleden sonra da Irak Su Kaynakları Bakanı Hasan El Cenabi'yi kabul edecek.  (saat:13.00)

 
TBMM GRUP TOPLANTILARI
-CHP ve  HDP TBMM Grupları toplanacak. (Saat:12.30-13.30)

 
BAKAN ELVAN MERSİNDE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin MÜSİAD Tarafından Düzenlenen “Geleceğine Sahip Çık“ Programına  ve Mersin Ziraat Odası Akdeniz Meyve Sineği Zararlısı ile Mücadele Eylem Planı Tanıtım Programına katılacak. (Saat:18.00-19.00)
 

BAKAN AĞBAL KONYA’DA
-Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal, Ramada Plaza Otel’de Konya Sanayi Odası ile Toplantı yapacak, AK Parti Akören İlçe Teşkilatı mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelecek, AK Parti Güneysınır İlçe Teşkilatı mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelecek, AK Parti Çumra İlçe Teşkilatı mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelecek ve Ramada Plaza otel’de Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile toplantı yapacak. (Saat:09.00-12.00-14.30-16.30-19.30)
 
BAKAN ÖZHASEKİ FRANSA’DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  28. Emlak Profesyonelleri için Lider Gayrimenkul Etkinliği (MIPIM) İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı'na katılmak için Fransa'nın Cannes şehrinde olacak.

BAKAN AKDAĞ ANKARA'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına iştirak edecek, Rixos Otel'de Tıp Bayramı etkinliğine katılacak. (Saat:13.00-16.00)


BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Irak Su Kaynakları Bakanı Hasan El Cenabi ile bir araya gelecek. (Saat:10.00)
 
BAKAN ZEYBEKCİ VAN’DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Üreten Türkiye Konuşuyor" programına katılacak, Ak Parti Van Seçim Bürosu Açılışına, Ak Parti Van Teşkilatı Salon Toplantısına katılacak, Üreten Türkiye Konuşuyor Kapanışına katılacak, 3.Van Alışveriş Festivali Lansmanına ve Van Sanayi ve Ticaret Odası ile 55. Yıl Kutlamasına iştirak edecek. (Saat:10.30-12.30-13.00-15.00-16.30-16.45)   
 
BAKAN ARSLAN ANKARA’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sheraton Hotel’de Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) 26. Genel Kurulu’na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ALBAYRAK ANKARA'DA
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) 8. Genel Kuruluna katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN TÜFENKCİ VAN'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Elite World Hotel’de “Üreten Türkiye Konuşuyor" programına katılacak. (saat:10.30)

 
BAKAN YILMAZ İZMİR’DE
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İzmir Valiliğini Ziyaret edecek, Milli Eğitim İl / İlçe Müdürleri, Okul Müdürleri ve Özel Okul Kurucu ve Yöneticileri ile Toplantı yapacak, Eğitim Müzesini Ziyaret edecek, İzmir’de İkamet Eden Sivaslı Hemşehriler ile bir araya gelecek, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde Gençlerle ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Toplantı yapacak. (saat:10.45-11.15-12.30-13.30-16.30-18.00) 
 
TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, Türkiye Uzay Ajansı Kurulması ve Uzaya Yönelik Faaliyetlerin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik, MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, MHP’den İhraç Edilen Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-14.00)

EKONOMİ
-TÜİK, Ocak ayı Sanayi ciro Endeksini ve Şubat ayı
Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (saat:10.00)
-Merkez Bankası Bünyesindeki Bankalararası Para Piyasası İstatistiklerini açıklıyor. (Saat.18.00)
-Hazine, 5 yıl vadeli değişken faizli devlet tahvili ihalesini gerçekleştirecek.


DÜNYA-DİPLOMASİ
-Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya gelecek.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Juventus-Porto, Leicester City-Sevilla maçları oynanacak. (Saat:22.45-22.45)
-Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası çeyrek final rövanşında Muratbey Uşak, deplasmanda Fransa'nın Nanterre 92 ekibiyle karşı karşıya gelecek.(Saat:21.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.