Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise elazığ Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya ömer fethi gürer

Gündemde Bugün - 14 Temmuz 2016 Perşembe
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, TOBB Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş ve beraberindeki heyeti ve Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Derya Örs ve beraberindeki heyeti kabul ediyor. (Saat: 10.00-11.00-14.00-15.00-16.30) 

HDP EŞ GENEL BAŞKANI ANKARA'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş başkanlığındaki heyet, Pir Sultan Abdal ve Kültür Derneği ile Alevi Bektaşi Federasyonunu ziyaret edecek.
(Saat:14.00-15.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ KONYA'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Yayıncılar Derneğince düzenlenen Uluslararası Kültür Turizmi ve Medya Kurultayı'na katılacak. (Saat:10.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK GAZİANTEP'TE
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Zeugma Müzesi'nde, OECD Genel Sekreteri Angel Gurria ile birlikte düzenlediği ortak basın toplantısında“2016 OECD Türkiye Ekonomik İnceleme Raporu'nun tanıtımını gerçekleştiriyor. (Saat: 10.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak başkanlığında Yurt Dışındaki Kültür Varlıkları Eşgüdüm ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı yapılacak. (Saat: 14.00)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni ile Deniz Ticaret Odası Olağan Meclis Toplantısına katılacak. (Saat: 11.00-13.30)
 
TBMM GENEL KURULU
-Meclis Genel Kurulu'nda, Yatırım alanlarında değişiklik yapılmasına ilişkin tasarının görüşmelerine devam ediliyor.(Saat: 14.00) 
-İçtüzük Uzlaşma Komisyonu ilk toplantısını yapıyor. Toplantıya 4 siyasi partiden birer Grup Başkanvekili katılıyor. (Saat: 13.00)
 
CHP'Lİ CANKURTARAN'IN PROGRAMI 
-CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Holiday Inn Otel'de, CHP Halkla İlişkiler ve Tanıtım Birimi'nin çalışmaları hakkında basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00)     
 
TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI
-Meclis'te, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve CHP Milletvekilleri,CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Mehmet Tüm, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu ve AK Parti Ordu Milletvekili basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/13.30/14.00/14.30/15.00/15.30)
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
-Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek. İki lider, 5. Azerbaycan-Ukrayna Devlet Başkanları Konseyi toplantısına katılacak.
-Almanya Başbakanı Angela Merkel Kırgızistan'da Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev tarafından kabul edilecek.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

EKONOMİ
-İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, İTO Binası Meclis Salonu'nda, İTO İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı'nı açıklıyor. (Saat: 11.00)
-Türkiye İstatistik Kurumu, Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye İstatistik Kurumu, Sanayi Üretim Endeksini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye İstatistik Kurumu, Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-Amerikalı yönetmen Michael Moore'un "Şimdi Nereyi İşgal edelim?" belgeselinin basın gösterimi Beyoğlu sinemasında gerçekleştirilecek. (Saat:10.30)
-Doç. Dr. Abdülkadir Emeksiz, Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneğince Timaş Kitap Kahve'de düzenlenen Babıali Sohbetlerinde, "Dede Korkut'un Paltosu" başlıklı konuşma yapacak. (Saat:18.00)

SPOR
-
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Osmanlıspor, deplasmanda Moldova temsilcisi Zimbru ile karşılaşacak. (Saat:20.00)




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.