Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-15 Mart 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.
 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU AMASYA’DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasya Atatürk Anıt Meydanı’nda düzenlenecek mitingde görüşecek. (Saat:12.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK İSTANBUL'DA
-
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ukrayna Başbakanı Volodymyr Groysman ile Türkiye-Ukrayna İş Forumuna katılacak ve Forumun açılış  konuşmasını gerçekleştiricekler. (Saat:14.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Türk Dili Yılı" ilanı için düzenlenen törene katılacak. (Saat:14.00)


BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK KAHRAMANMARAŞ'TA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa'dan gazetecilere cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacak ve sorularını yanıtlayacak. (Saat:10.00)
 
BAKAN ELVAN ANTALYADA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Serik STK’ları, İşadamları, Turizmcileri ve Muhtarlar ile Toplantı yapacak, Demre Tarım Fuarı Açılışına, Kepez Doğu Çevre Yolu Temel Atma Törenine katılacak ve Kepez esnafını ziyaret edecek.  (Saat:10.00-13,00-15.00-17.00)

BAKAN AKDAĞ ANKARA’DA

-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Cibuti Sağlık Bakanı  Djama Elmi Okieh ve beraberindeki heyeti kabul edecek; ikili görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. (saat:11.30)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA VE İSTANBUL’DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, SGK Erdoğan Özen Konferans Salonu’nda Sosyal Güvenlik Yüksek Danışma Kurulu Toplantısına, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanlar Kurulu Toplantısına ve Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı’nda 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliğine katılacak. (Saat:11.00-15.00-19.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Grand Otel'de 9.Müsiad Bilim Ve Teknoloji Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN SAYAN KAYA NEW YORK'TA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ABD'de, BM Genel Kurulunda düzenlenen Kadının Statüsü Komisyonu bakanlar toplantısında konuşacak.

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bilinçli Tüketici Ödül Töreni'ne katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZHASEKİ FRANSA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'da 28. Emlak Profesyonelleri için Lider Gayrimenkul Etkinliği (MIPIM) İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı'na katılacak.

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL’DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul'da "İhracatçılar için e-Ticaret Hamlesi" Lansmanı'na katılacak, AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı ile Toplantı, Tuzla Birlik Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri ile Toplantı yapacak, Sultanbeyli Kent Meydanı Esnafını Ziyaret edecek, Çekmeköy’de Çay Sohbetine katılacak ve Çekmeköy Gençluk buluşmasında bulunacak. (Saat:09.30-12.00-12.30-15.30-17.00-17.30)  

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Türkiye Uzay Ajansı Kurulması ve Uzaya Yönelik Faaliyetlerin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve  HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Dilekçe ile İnsan Hakları İnceleme Karma Alt Komisyonu’nda, (Kamu Denetçiliği Kurumunun (KDK) verdiği Tavsiye kararlarına uymayan/uyamayan ya da KDK'nın istediği bilgi ve belge taleplerine olumlu yaklaşmayan kurum temsilcilerinin dinlenecek (Saat:11.00) 
-Aladağ Yurt Yangınları Araştırma Komisyonu’nda, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü * Bekir Metin DEMİR, Makine Mühendisi, Yangın Uzmanı * Turgut CIRGAOĞLU, Kimya Mühendisi,Genel ve Sınai Yangın Uzmanı dinlenecek. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-TÜİK, Aralık 2016 İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide’yi kabul edecek.
-Hollanda'da yapılacak genel seçimler takip edilecek.

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Monaco-Manchester City ve Atletico Madrid-Bayer Leverkusen maçları oynanacak. (Saat:22:45-22.45)

-Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş, son çalışmasını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacak. (Saat:18.30-19.00)
-Olympiakos Teknik Direktörü Vasilis Vouzas, Vodafone Arena'da basın toplantısı düzenleyecek. Olympiakos, Vodafone Arena'da son çalışmasını gerçekleştirecek. (Saat:18.45-19.30)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.