Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün - 15 Mayıs 2016 Pazar

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UDEF ve TÜGVA 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı'na katılacak. (Saat :13:00)

 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU VAN'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odasında kadınlarla buluşacak, bölge illerindeki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek.(Saat:11:00-13:00)

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Gençlik Fuarı açılışında konuşacak ve Ordu Altınordulular Buluşması'na katılacak. (Saat:11:00-18:00)

 

EKONOMİ BAKANI ELİTAŞ İSTANBUL'DA

- Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş TÜMKAYDER ile toplantıya katılacak, (Saat: 10:00)

 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA

-Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, kadın kanserleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Boğaziçi Köprüsü’nde düzenlenecek bisiklet etkinliğine katılacaktır. (Saat 09:00)

 

DÜNYA

-Lübnan'da yerel seçimlerin ikinci turu için Lübnan Dağı bölgesindeki vatandaşlar sandığa gidiyor.

 

KÜLTÜR-SANAT

-Küçükçekmece Belediyesince düzenlenen ve 60 geleneksel sanat ustasının eserinin yer aldığı, "60 Sihirli Dokunuş" sergisi Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşacak. (Saat:16:00)

-Dünyanın en iyi keman virtüözlerinden biri kabul edilen Joshua Bell, Zorlu PSM'de konser verecek. (Saat:21:00)

 

SPOR

-Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü Almanya'da belli oluyor.

 THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu, başkent Berlin'deki Mercedes-Benz Arena'da üçüncülük ve final maçlarıyla sona erecek.

 Final maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Rusya'nın CSKA Moskova, üçüncülük maçında ise Rusya'nın Lokomotiv Kuban ile İspanya'nın Laboral Kutxa takımı karşı karşıya gelecek.

(Saat 21:00-18:00)

-Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta, Beşiktaş-Osmanlıspor, Fenerbahçe-Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor-Galatasaray, Kasımpaşa-Mersin İdmanyurdu maçlarıyla tamamlanacak.

-Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 5. yarışı İspanya Grand Prix'si Katalonya Pisti'nde koşulacak

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.