Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla google suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer akbank vodafone ato CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

Gündemde Bugün-16 Mart 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Sakarya İli Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:15.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konut’ta, Güney Kore Toprak, Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-İn Kang’ı kabul edecek, Çankırı Valililği'ni ziyaret edecek, milli İrade meydanı'nda mitingde konuşacak, Karabük Kent Meydanında düzenlenen mitinge katılıyor ve Karabük Valiliğini ziyaret ediyor. (Saat:10.30-12-15-13.00-16.00-17.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU DENİZLİ'DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bozkurt ilçesinde vatandaşlarla buluşacak, Şehit Jandarma Komanda Er Doğan Acar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunacak, STK’larla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirecek, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in ailesine taziye ziyaretinde bulunacak ve Hasan Güngör Spor Salonu'ndaki "Halkla Buluşma" programına katılacak. (Saat:11.00-13.00-13.30-16.00-17.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ELAZIĞ'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, STK temsilcileriyle buluşacak, Valiliği ve Belediyeyi ziyaret edecek, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililere hitap edecek, Atatürk Kültür Merkezi'nde "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konferansına katılacak. (Saat:10.30-17.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU MUĞLA’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Fabrika Ziyaretinde bulunacak, Milas Esnaf Odaları Temsilci ve Üyeleri ile Toplantı yapacak, Yatağan Termik Santrali ziyaret edecek, Sendika Temsilcileri ve İşçilerle Toplantı yapacak, Yatağan AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek, Kavaklıdere mitingine katılacak ve Kavaklıdere Belediye Başkanlığı’nı  ziyaret edecek.  (Saat:09.30-10.30-12.00-13.30-14.00-15.00-16.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ’DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çal Belediyesini ziyaret edecek, Çal’da miting düzenleyecek, Bekilli Ziyareti, Baklan Ziyareti gerçekleştirecek, Çivril’de miting düzenleyecek ve Denizli Platformu ile bir araya gelecek. (Saat:11.30-12.00-14.00-15.00-16.00-19.00)  

BAKAN TÜFENKCİ BİTLİS'TE
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ve esnafı ziyaret edecek, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle yemekte bir araya gelecek. (Saat:11.00-15.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA’DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan’ın  Güney Kore Cumhuriyeti Arazi, Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-In Kang ile 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale Otoyol Kesimi Sözleşmesi İmza Törenine katılacak ve  “Siber Yıldız” Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.30-14.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA VE İSTANBUL'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  Ankara’da ‘Suriye Acil Yardımınızı Bekliyor’ kampanyası kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından toplanan yardımların Türk Kızılayı’na teslim edilmesi merasimine iştirak edecek, Prof. Dr. Veysel Eroğlu daha sonra İstanbul’a geçerek ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında fidan dikimi ve dağıtımı merasimlerine katılacak, Esnaf Ziyareti- Sevgi Yürüyüşüne katılacak ve Sarıyer Merkez’de Fidan Dağıtım Merasimine katılacak. (Saat:10.00-15.30-15.45-17.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul'da
uluslar arası sözleşmelerin görüşmelerine devam edecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Dilekçe komisyonu'nda,
Aile Bütünlüğünü Olumsuz Etkileyen Unsurlar ile Boşanma Olaylarının Araştırılması ve Aile Kurumunun Güçlendirilmesi için Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe KEŞİR'in dinlenmesi. * Medya ve İletişim Araçlarının Aile Bütünlüğüne Etkisi * Medyanın Toplum üzerindeki Etkileri ve Sorumluluğu * Medyanın Aileye Etkisi * Medyanın Kadın-Erkek İlişkisi Üzerindeki Etkisi * Program Türleri ve Aile Üzerindeki Etkileri * Evlilik Programları * Medya ve Reyting Olgusu değerlendirilecek.

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-MHP Antalya Milletvekil Ahmet selim Yurdakul, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP İstanbul Milletvekili Dursun çiçek basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.30-11.30-12.00)

EKONOMİ
-
TÜİK, "İstatistiklerle Yaşlılar 2016" bültenini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz oranlarına ilişkin kararını açıklayacak. (Saat:14.00

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçları yapılacak. Temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Arena'da Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak.
(Saat:21.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes-Maccabi Fox ve Brose Bamberg-Fenerbahçe maçları yapılacak. (Saat:20.00-22.45)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.