Öne Çıkanlar Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ito bitlis milli savunma bakanlığı ukrayna Evlenme Lucky Charms FLOmum marka yüzü Çetin Düz Kimdir İstanbulun sokak lezzetleri

Gündemde Bugün-17 Mayıs 2016 Salı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Conrad Otel'de, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 3. Sudan Sorumlu Bakanlar Toplantısı açılış törenine katılıyor. (Saat: 15.00)

 

GRUPLAR TOPLANIYOR

-MHP, HDP ve CHP Grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 10.30/12.30/13.30)

 

TBMM GENEL KURULU

-Genel Kurul’da, HDP’nin Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş hakkında verdiği gensoru önergesinin ön görüşmeleri yapıldıktan sonra AK Parti’nin grup önerisiyle milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin Anayasa değişikliğinin ilk tur oylaması gerçekleştiriliyor. (Saat: 15.00)

 

BAKAN YILMAZ’IN PROGRAMI

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Sheraton Otel’de, İSEDAK İzleme Komitesi 32. Toplantısı açılışını gerçekleştiriyor. (Saat: 09.00)

 

BAKAN EROĞLU İSTANBUL’DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Conrad Bosphorus Otel’de, İslam İşbirliği Teşkilatı 3. Sudan Sorumlu Bakanlar Konferansı’na katılıyor. (Saat: 15.00)

 

BAKAN SOYLU'NUN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sosyal Güvenlik Kurumu'nda, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Belgeli Hatıralar sergisine katılıyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AVUSTURYA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Viyana'da düzenlenen Suriye Uluslararası Destek Grubu toplantısına katılıyor.

 

AK PARTİ’NİN TEMAYÜL YOKLAMASI

-AK Parti milletvekilleri, genel merkezde, temayül yoklamasına katılıyor. (AK Parti, 22 Mayıs’ta gerçekleştireceği olağanüstü kongresinde yeni genel başkan adayını belirlemek için milletvekillerine “Kimi aday olarak görmek istiyorsunuz?” sorusunu yöneltiyor) (Saat: 13.00)

 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak İstatistiklerle Gençlik, 2015 verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-Hazine, 5 yıl vadeli devlet tahvili ihalesi düzenleyecek.

 

DÜNYA

-ABD ve Rusya eş başkanlığında Avusturya'nın başkenti Viyana'da "Suriye Uluslararası Destek Grubu" toplantısı düzenlenecek.

-Avrupa Parlamentosu İnsan Hakları Komisyonu heyeti, Mısır'da temaslarda bulunacak.

--Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

KÜLTÜR - SANAT

-İstanbul Devlet Tiyatrosunca, sezon içinde ödül kazanan oyuncular için özel bir davet verilecek.(Saat:12:30)

-İslam İşbirliği Teşkilatı'nın alt kuruluşu olan İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "10. Uluslararası Hat Yarışması"nın sonuçları düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.(Saat:11:00)

 

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Sudan İrşad ve Vakıflar Bakanı Dr. Ammar Hüseyin Mirgani ile Başkanlık'ta bir araya gelecek. (Saat:12:30)

-Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı, başkanlık binasında, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)

 

SPOR

-Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçlarında Anadolu Efes ile Royal Halı Gaziantep, Darüşşafaka Doğuş ile Banvit karşı karşıya gelecek. (Saat:18:30-20:30)

-Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13:00)

-Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçlarında Anadolu Efes ile Royal Halı Gaziantep, Darüşşafaka Doğuş ile Banvit karşı karşıya gelecek. (Saat:16:00)

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.