Öne Çıkanlar Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Metina Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev milli savunma bakanlığı ito ırak bitlis ukrayna Evlenme Jojo Rabbit Lucky Charms

Gündemde Bugün - 18 Mayıs 2016 Çarşamba

TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile 81 ilden temsilci gençleri kabul edecek. (Saat: 11:00)

 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA

-CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (Saat: 12:00)

-Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi tanıtım gecesine katılacak. (Saat: 19:00)

 

 BAKAN SÜLEYMAN SOYLU TRABZON VE ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ramada Plaza Otel'de, "Trabzon Girişim Evi" açılışına ve "Trabzon Girişimcilik Zirvesi" programına iştirak edecek. (Saat: 09:30)

-Başkent'te, 10. yıl temalı SGK Haftası etkinlikleri kapsamında Cebesoy İlkokulunu ziyaret edecek Soylu, SGK'da gerçekleştirilecek SGK En Çok Prim Ödeyen İşverenler Ödül Töreni'ne katılacak. (Saat: 11:30)

- Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş yerlerinde çalışan işçileri kapsayan toplu sözleşmenin imzalanması törenine iştirak edecek. (Saat:19:00)

 

BAKAN ÜNAL ANKARA'DA

-Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nde, Uluslararası Müzeler Günü kutlama programına katılacak. (Saat: 11:00)

 

BAKAN AVCI ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, The Greenpark Otel'de, EBA 2. Fen Deneyleri Video Yarışması Ödül Törenine iştirak edecek. (Saat: 10:30)

 

BAKAN EROĞLU İSTANBUL'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 3. Su'dan Sorumlu Bakanlar Konferansı'na katılacak. (Saat:09:30)

 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezinin açılışına iştirak edecek. (Saat: 12:00)

 

TBMM

TBMM Genel Kurulu, gündemindeki konuları görüşecek.

 

DÜNYA-DİPLOMASI

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bulgaristan'da, Avrupa Konseyi 126. Dışişleri Bakanları Komitesi toplantısına katılacak, mevkidaşlarıyla ikili temaslarda bulunacak.

-175. NATO Askeri Komitesi, genelkurmay başkanları seviyesinde toplanacak.

-Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar-Kitarovic, İran'a resmi ziyarette bulunacak.

-Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.

 

GÜNCEL

-Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenleyecek.

 

SPOR

-Futbolda UEFA Avrupa Ligi finalinde, İsviçre'nin Basel kentindeki St. Jakob-Park'ta, Liverpool ile Sevilla karşı karşıya gelecek. Avrupada Kupa 2 sahibini bulacak. (Saat: 21:45)

-Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Torku Konyaspor-Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu-Bursaspor ve Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor maçları yapılacak. (19:00-20:00-20:00)

Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe-Muratbey Uşak Sportif maçları yapılacak. (Saat: 19:30-21:30)

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.