Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk chp bodrum pakistan veysel eroğlu tsk cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Gündemde Bugün - 18 Nisan 2016 Pazartesi

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve beraberindeki 13 ayrı ülkeden gelen çocukları kabul ediyor. (Saat: 11.00)

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN PROGRAMI

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, şehit yakını, gazi ve gazi yakınları için istihdam kurası törenine katılıyor, Çankaya Köşkü'nde toplanan Bakanlar Kurulu'na başkanlık ediyor ve Strasbourg'a hareket etmeden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 09.30/10.30/22.00)

 

HDP LİDERİ DEMİRTAŞ MUŞ VE BİNGÖL'DE

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Muş ve Bingöl il kongrelerine katılıyor. (Saat: 10.30/13.30)

 

TBMM GENEL KURULU

- Genel Kurul’da, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkındaki gensoru önergelerinin gündeme alınıp alınmayacağına ilişkin görüşmeler yapılıyor. (Saat: 14.00)

 

BAKAN SOYLU'NUN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Meyra Palace'da, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının istihdamına ilişkin kura törenine katlıyor ve Trabzonlu Gençler Ankara Taraftarlar Derneği'nin açılış törenine katılıyor. (Saat: 09.00/13.30)

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/13.30/14.00)

SPOR

Süper Toto Süper Lig'de 29. Hafta kapanış maçında Gençlerbirliği ile Trabzonspor Ankara 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya gelecek

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.