Öne Çıkanlar galatasaray anadolu efes trabzonspor Göztepe basketbol transfer ithalat Mart 2024 kurulan şirket sayısı Elektronik sigaralar Mirat İblisin Laneti ve Gudubet (Ölmek İstemiyorum) Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği Belediyecilik

Gündemde Bugün-19 Ekim 2016 Çarşamba
TÜRKİYE
-
Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Parlamentolar Arası Bi̇rli̇k Başkanı Saber H. Chowdhury i̇le görüşecek. (Saat:11.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Amerika'dan Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Saat:13.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Birleşik Krallık Avrupa ve Amerika İşlerinden Sorumlu Bakanı Alan Duncan ile CHP Genel Merkezi'nde görüşecek ve Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:10.00-11.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ANTALYA'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, gençlik kampında gençlerle bir araya gelecek, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, AK Parti İl Başkanlığında teşkilat toplantısına katılacak. (Saat:16.15-18.00-18.20-18.45)


BAKAN ELVAN SİNOP'TA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sinop Valiliği'ni ziyaret, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Sinop Merkez Muhtarları'na Hitap, Ak Parti İl Başkanlığı'na ziyaret, Sinop Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret, Sinop Üniversitesi Akademik Yılı Açılış törenine katılacak ve Sinop STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Ile Toplantı yapılacak. (Saat:11.45-12.20-12.30-13.00-14.00-15.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU'NUN PROGRAMI
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu,
Avrupa Birligi ve Türkiye Cumhuriyeti tarafindan finanse edilen Insan Kaynaklarının Gelistirilmesi Operasyonel Programi çerçevesinde gelistirilen “Dezavantajli Kisilerin Sosyal Entegrasyonu ve Istihdam Edilebilirliklerinin Desteklenmesi Hibe Programi”nin imza töreni ve “Insana Odaklan - Degisimi Yansit” Fotograf Yarısması’nin ödül törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TSE Dünya Standartları Paneline katılacak. (Saat:13.30) 

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Basmüzakereci Ömer Çelik’in, Birlesik Krallık Dısisleri Bakanlığı Avrupa ve Amerikadan Sorumlu Devlet BakanıSir Alan Duncan ile ortak basın toplantısı düzenleyecek ve çalışma yemeği programına katılacak. (Saat:11.30)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye Tasarım Haftası açılış konuşmaları ve ödül törenine iştirak edecek. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN KKTC'DE

-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, KKTC'de Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Si̇ber ve Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafınca kabul edilecek, Ercan Havalimanı yeni terminal binası temel atma töreni ile Ercan-Kırklar, Ercan-Akıncılar yol yapım projesi törenine katılacak.

BAKAN AVCI ANKARA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Global Sağlık Turizmi Zirvesi ve Fuarı'na katılacak. (Saat:09.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurulda Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu Tasarısı görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-15.00-15.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-15 Temmuz (FETÖ/PYD) Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu ve İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu toplanacak. (Saat:11.00-13.00)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek'in Parlamentolar Arası Birlik (PAB) Başkanı Saber H. Chowdhury İle Görüşecek. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbekistan’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 43. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı kapsamında Taşkent'teki temaslarının ardından, İİT üyesi ülkelerin dışişleri bakanları ve temsilcileriyle Semerkant'a geçecek ve eski Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kabrini ziyaret edecek.
-Ukrayna’nın doğusundaki krize çözüm bulmak amacıyla Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko Normandiya formatında Almanya'da zirve toplantısında bir araya gelecek.

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta A, B, C ve D gruplarında oynanacak 8 maçla tamamlanacak. Beşiktaş, B Grubu'nda İtalya'nın Napoli takımına konuk olacak. (Saat:21.45)
-Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda ilk hafta maçları tamamlanacak. B Grubu'nda Pınar Karşıyaka, deplasmanda Romanya'nın CSM CSU Oradea, C Grubu'nda Muratbey Uşak ise sahasında Litvanya'nın Neptunas takımıyla karşılaşacak. (Saat:19.00-19.00)
-Basketbolda FIBA Avrupa Kupası'nda grup maçları yapılacak. G Grubu'nda Gaziantep Basketbol, deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Petrolina AEK, H Grubu'nda Demir İnşaat Büyükçekmece de sahasında Kosova'nın Sigal takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00-19.00)
-Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, basın toplantısı düzenleyecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Old Trafford Stadı'nda basın toplantısına katılacak. Fenerbahçe, son çalışmasını Old Trafford Stadı'nda yapacak. (Saat:15.30-20.00-20.30)
-Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Yenikent Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Osmanlıspor, son çalışmasını Yenikent Stadı'nda gerçekleştirecek. Villarreal Teknik Direktörü Fran Escriba, Crowne Plaza Otel'de basın toplantısına katılacak. (Saat:17.30-18.00-20.00)
-Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda basın toplantısında Braga maçıyla ilgili açıklamada bulunacak.
Atiker Konyaspor, Kayacık Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Portekiz ekibi, son çalışmasını statta yapacak. (Saat:17.00-18.00-19.30-20.00)
-Hentbol Erkekler Süper Lig'in 5. haftası 2, Hentbol Bayanlar Süper Lig'in 4. haftası ise tek maçla tamamlanacak.



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.