Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla google suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer akbank vodafone ato CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

Gündemde Bugün - 19 Haziran 2016 Pazar
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan, Tarabya köşkünde Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al - Thani ile görüşecek (Saat: 22.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, 81 ilden gelen öğretmenler onuruna Çankaya Köşkü'nde iftar verecek. (Saat: 21.25)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK KAHRAMANMARAŞ'TA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Mağralı Mahallesi Batıpark Spor Salonu'ndaki iftar programına katılacak. (Saat:20.05) 

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan, Kazan Belediyesi tarafından düzenlenen “Geleneksel Ramazan Etkinlikleri"ne katılacak. (Saat: 21.40)

 ÖZLÜ DÜZCE'DE
-
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Faruk Özlü, AK Parti Gümüşova İlçe Teşkilat Başkanlığını Ziyaret edecek ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’nin Düzenlenen İftar Yemeğine katılacak. (Saat: 21.30-21.41)

BAKAN BOZDAĞ KIRIKKALE'DE
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yeni Dünya Vakfının bir düğün salonundaki iftarına iştirak edecek. (Saat:20.30)

BAKAN ÇELİK ŞANLIURFA'DA
- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanlığının sahur programına katılacak. (Saat:00.30)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti İl Teşkilatının sahur programına iştirak edecek. (Saat:02.00)

EĞİTİM
-Üniversiteye girişte ikinci basamak olan Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) ikinci gününde LYS-1 matematik oturumu yapılacak. (Saat:10.00)

DÜNYA - DİPLOMASİ
-Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL
-Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinin görevlendirdiği Çağrı Heyeti, MHP 6. Olağanüstü Büyük Kurultayı'nı, Büyük Anadolu Otel'de toplayacak.

SPOR
-2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Grubu'nda Romanya-Arnavutluk ve İsviçre-Fransa maçları oynanacak. (Saat:22.00-22.00)
-Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 8. yarışı Avrupa Grand Prix'si, Azerbaycan'ın ev sahipliğinde yapılacak.(Saat:16.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.