Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan kastamonu Bala Konyada Askeri Uçak Düştü boyun Ankarada Silahlı Çatışma halkevleri cumhurbaşkanı erdoğan enflasyonla mücadelede başarı kriterleri

Gündemde Bugün - 19 Nisan 2016 Salı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, 24. Muhtarlar toplantısını gerçekleştiriyor. (Saat: 13.00)

 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU FRANSA'DA

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Strazburg'da, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Pedro Agramunt ve Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile ayrı ayrı görüşüyor.

-Başbakan Davutoğlu, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile bir araya geldikten sonra AKPM Genel Kurulu'na hitap ederek, Avrupalı parlamenterlerin sorularını yanıtlıyor.

-Başbakan Davutoğlu, Başbakan Davutoğlu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başkanı Guido Raimondi ile görüşme gerçekleştiriyor.

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDOĞAN GAZİANTEP'TE

-Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, UCLG-MEWA Kongresi, Göç, Kültür ve Gastronomi Zirvesi'ne katılıyor. (Saat: 09.30)

 

GRUPLAR TOPLANIYOR

-MHP, HDP ve CHP grubu toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 10.30/12.30/13.30)

 

TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu'nda, Cezai Konularda Uluslararası Adli İşbirliği Kanunu Tasarısı ve CHP’nin, İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında verdiği gensoru önergesi görüşülüyor. (Saat: 15.00)

 

BAKAN YILMAZ'IN PROGRAMI

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sheraton Hotel'de, Çeyiz Hesabı tanıtım toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ATO Congresium'da, Elektronik Belge Yönetim Sistemleri (EBYS) Zirvesi'ne katılıyor. (Saat: 09.30)

 

BAKAN AVCI'NIN PROGRAMI

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, MEB Başöğretmen Toplantı Salonu'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği belgesi protokol törenine katılıyor. (Saat: 14.00)

 

BAKAN TÜFENKCİ EDİRNE'DE

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, çeşitli programlara katılıyor. (Saat: 17.30/20.30)

 

BAKAN BOZKIR İNGİLTERE'DE

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Londra'da, resmi temaslarda bulunuyor.  

 

TÜRKİYE-KENYA PARLAMENTOLARARASI DOSTLUK GRUBU

-Türkiye-Kenya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Kenya Cumhuriyeti’nden gelen basın heyeti ile görüşme gerçekleşritiyor. (Saat: 14.00)

SPOR

-Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi 3. maçında İspanya'nın Real Madrid takımına konuk olacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.