Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG gündem özeti Kanyon tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut gazi bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

Gündemde Bugün-2 Ağustos 2016 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısına katılacak. (Saat:14.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANKARA'DA
- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milletvekilleri ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat: 13.00)  

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU PAKİSTAN'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin tarafından kabul edilecek, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Şerif'in Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz , Pakistan Eyaletler ve Sınır Bölgeleri Bakanı Abdulkadir Beluç ile görüşecek.

TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Meclis grup toplantıları düzenlenecek (Saat: 11.15-13,30-12.30-10.30)

TBMM GENEL KURULU
-
Meclis Genel Kurulu’nda, Birleşmiş Milletlerin Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde icra ettiği harekât ve misyonlar kapsamında hudut, şümul, miktar ve zamanı Hükûmetçe takdir ve tespit edilmek üzere Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt dışına gönderilmesi ve Hükûmet tarafından verilecek izin ve belirlenecek esaslar çerçevesinde bu kuvvetlerin kullanılması için Anayasa'nın 92'nci maddesi uyarınca bir yıl süreyle izin verilmesine ilişkin Başbakanlık Tezkeresi görüşülecek. (Saat: 15.00)

MECLİS'TE BASIN TOPLANTILARI
-CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 11.00)

EKONOMİ
--Türkiye İstatistik Kurumu, 2015 yılına ait güvenlik birimine gelen veya getirilen çocuklara ilişkin verileri açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-TBMM Dışişleri Komisyonu üyeleri, ABD, İngiltere ve Belçika'da temaslarda bulunacak.

KÜLTÜR-SANAT
-Ressam ve sahne tasarımcısı Acar Başkurt'un cenazesi, öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (Saat:13.00)
-Ressam İbrahim Tayfur'un "Balat Sokakları" resim sergisi, Galeri Eksen Balat'ta sanatseverlerle buluşacak. (Saat:17.30)
-17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür Sanat Festivali kapsamında, Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu'nda konuk ülkelerin halk oyunu gösterileri sahnelenecek, "Uluslararası Fidaf Cioff Festival Başarı Ödülü" sahibini bulacak. (Saat:20.30-21.30)
- Chris Renaud ve Yarrow Cheney'in yönetmenliğini üstlendiği "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı" filminin galası Özdilek Cinetime'de yapılacak. (Saat:19.30)

SPOR
-Spor Toto Basketbol Ligi'nde 2016-2017 sezonu fikstür çekimi Polat Renaissance Hotel'de yapılacak. (Saat:11.00)
-Fenerbahçe, Fransa 1. Lig ekibi Monaco ile çarşamba günü oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını, II. Louis Stadı'ndaki antrenmanla tamamlayacak.
- Teknik direktör Vitor Pereira, antrenman öncesi statta basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 19.30-20.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.