Gündemde Bugün - 2 Mayıs 2016 Pazartesi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık ediyor. (Saat: 11.00)

 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN PROGRAMI

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Bakanlar Kurulu toplantısına katılacak.  

 

TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu’nda, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu hakkındaki gensoru önergesi görüşülüyor ve Kolluk Gözetim Komisyonu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı’nın görüşmelerine kaldığı yerden devam ediliyor. (Saat: 14.00)

 

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu,  komisyon uzmanları tarafından taslak rapora ilişkin, kendi bölümleri ile ilgili ulaşılan tespitler ve öneriler hakkında özet bilgi sunulması gündemiyle toplanıyor. (Saat: 14.30)

-TBMM Anayasa Komisyonu’nda, dokunulmazlık teklifi görüşülüyor. (Saat. 15.00)

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/13.00/13.30)

 

DÜNYA

-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İsviçre’nin Cenevre kentinde Suriye konusunu görüşmek üzere Ürdün Dışişleri Bakanı Nasır Cudeh, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cübeyr ve Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile bir araya gelecek.

 

KÜLTÜR SANAT

- Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri sahiplerini bulacak

 

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile Osmanlıspor, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak.

-Spor Toto Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gaziantep ile Fenerbahçe arasındaki 28. hafta erteleme maçı Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanacak.

 

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.