Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Gündemde Bugün - 20 Nisan 2016 Çarşamba

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Polonya Dışişleri Bakanı Witold Waszczykowski’yi ve 38. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılan çocukları kabul ediyor. (Saat: 11.00/16.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, JW Marriot Otel'de, 5. Türk Patent Ödülleri törenine katılıyor. (Saat: 14.00) 

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 38. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Türkiye'ye davet edilen dünya çocuklarını ve Polonya Dışişleri Bakanı Witold Waszczykowski'yi kabul ediyor. (Saat: 13.00/15.45) 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ZONGULDAK'TA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılıyor. (Saat: 10.30-13.00)

-CHP lideri Kılıçdaroğlu, Dedeman Otel'de, Büyük Buluşma-STK'lar Konuşuyor CHP Dinliyor programına katılıyor. (Saat: 14.30) 

HDP LİDERİ DEMİRTAŞ İSTANBUL'DA

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bakırköy Cezaevi önünde gerçekleştirilen Özgürlük Nöbeti'ni ziyaret ediyor ve basın toplantısına katılıyor. (Saat: 12.00/14.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ'UN PROGRAMI

-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara İvedik OSB AR-GE Merkezi'nde incelemelerde bulunuyor ve OSB esnafı ile bir araya geliyor. (Saat: 12.00-15.00) 

TBMM GENEL KURULU

-Meclis Gene Kurulu'nda, Cezai Konularda Uluslararası Adli İşbirliği Kanunu Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 14.00) 

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM Kit Komisyonu toplanıyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu toplanıyor. (Saat: 11.00)

-TBMM Dışişleri Komisyonu toplanıyor. (Saat: 11.00)

-TBMM KİT Komisyonu toplanıyor. (Saat: 14.30)

- TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu toplanıyor. (Saat: 15.00) 

BAKAN SOYLU'NUN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Prof.Dr.Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde, partisinin Mamak ilçe teşkilatı danışma meclisi toplantısına katılıyor. (Saat: 19.00) 

BAKAN BOZDAĞ TRABZON'DA

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, UYAP-SEGBİS Uygulamaları Sempozyumu'na katılıyor, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nü, Adalet Sarayı'nı, partisinin il başkanlığını ve büyükşehir belediyesini ziyaret ediyor. (Saat: 09.30-15.30) 

BAKAN SARI İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, 4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı'nı ziyaret ediyor. (Saat:09.30) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU KIRIKKALE'DE

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sulakyurt Devlet Hastanesine, "Şerife Cesur" adının verilmesi törenine katılıyor. (Saat: 11.00) 

BAKAN ALBAYRAK'IN PROGRAMI

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nca düzenlenen Türkiye'nin Enerjide Merkez Ülke Olma Arayışı paneline katılıyor. (Saat: 13.00) 

BAKAN IŞIK'IN PROGRAMI

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, JW Marriot Otel'de, Türk Patent Ödülleri törenine katılıyor. (Saat: 14.00) 

BAKAN YILMAZ'IN PROGRAMI

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gölbaşı Vilayetler Evi'nde gerçekleştirilecek BKİ Eylem Planları 1. İzleme Toplantısı'na başkanlık ediyor. (Saat: 09.00) 

BAKAN TÜFENKCİ EDİRNE'DE

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. (Saat: 09.30-17.30) 

BAKAN ELİTAŞ KAYSERİ VE NEVŞEHİR'DE

-Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışını gerçekleştiriyor. (Saat: 12.00)

-Bakan Elitaş, Nevşehir'de ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiriyor. (Saat: 16.30-19.30) 

BAKAN WASZCZYKOWSKİ'NİN TÜRKİYE ZİYARETİ

-Polonya Dışişleri Bakanı Witold Waszczykowski, Türkiye'ye çalışma ziyareti gerçekleştiriyor.  

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve CHP Milletvekilleri, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/13.00/13.30/14.00/14.30) 

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. 

38. TRT ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

-38. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında gelen konuk çocuklar Anıtkabir'i ziyaret ediyor. (Saat: 08.30) 

SES'İN BASIN AÇIKLAMASI

-Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bahçesinde, basın açıklaması yapıyor. (Saat: 12.30) 

EĞİTİM-İŞ’İN BASIN AÇIKLAMASI

-Eğitim-İş Sendikası Başkanı Veli Demir, Ensar Vakfı davasını takip etmek için Karaman Adliyesi önünde bulunuyor ve burada basın açıklaması yapıyor. (Saat: 10.00)  

 SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk karşılaşmaları yapılacak. Yarı Final Karşılaşmasının ilk maçında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe'de deplasmanda Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Rize: 18:45, Konya:21:45

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.