Öne Çıkanlar galatasaray palandöken konser türk telekom azerbaycan ukrayna trabzonspor yapı kredi ingiltere anadolu efes dolar Göztepe

Gündemde Bugün-22 Nisan 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre merkezinde "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" temalı 2017 Yılı Kutlu Doğum programına katılacak. (Saat:20.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkezde basına kapalı olarak gerçekleşecek TBMM Grubu toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00)


BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK KAHRAMANMARAŞ'TA
-
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, halk oylaması sonuçlarının değerlendirileceği AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen basın toplantısına iştirak edecek.

BAKAN IŞIK İSTANBUL'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Tuzla Anadolu Tersanesi'nde TCG Bayraktar'ın Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim törenine katılacak. (Saat:11.00)

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İstanbul Kongre Merkezinde
“Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı 2017 Yılı Kutlu Doğum programına katılacak. (Saat:20.00) 

SPOR
-Spor Toto Süper lig'e 4 karşılaşma ile devam edilecek. Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor-Osmanlspor, Antalyaspor-Trabzonspor ve Gençlerbirliği-Kayserispor maçları oynanacak. (Saat:13.30-16.00-19.00-19.00)  
-
2017 CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, Eczacıbaşı VitrA- VakıfBank, Dinamo Moskova -Imoco Volley Conegliano karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00-21.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.