Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vakıfbank vodafone Afrin

Gündemde Bugün - 23 Haziran 2016 Perşembe
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. (Saat:18.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN’IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dolmabahçe Sarayı’nda iftar yemeği düzenliyor. (Saat: 20.15)

 BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
- Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde, Sayıştay Başkanı Recai Akyel’i, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ı kabul ediyor ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüyor. (Saat: 11.00/12.30/14.00/18.00)
 
CHP GRUP TOPLANTISI
-CHP Grubu basına kapalı toplanıyor. (Saat: 10.30)
 
TBMM GENEL KURULU
-Meclis Genel Kurulu’nda, Sayıştay Başkanı için seçim yapılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 14.00)
 
KOMİSYONLAR TOPLANIYOR
-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Alt Komisyonu, Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi gündemiyle toplanıyor. (10.00)
-İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu toplanıyor. (Saat: 11.30)
-Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu basına kapalı olarak toplanıyor. (11.30)
 
BAKAN EROĞLU SİNOP'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinop Valiliği ile Sinop AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ediyor, DSİ Tesisleri toplu temel atma merasimi ile Orköy Kredileri Sertifika Dağıtımı merasimine ve vatandaşlarla iftar programına katılıyor. (Saat: 17.45-18.30-19.00)
 
BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TESKOMB Merkez Birliği’nde, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) ile iftar yemeğine katılıyor. (Saat: 20.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kavak ilçe meydanında iftar programına katılacak. (Saat: 20.20)

BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE 
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığının iftarına iştirak edecek. (Saat:20.30)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şubesinin iftarına katılacak. (Saat:20.29)
 
TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI
- CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ile CHP milletvekilleri ve HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.30-12.00-12.30-13.00)
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum lider Nikos Anastasiadis ile Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.
-Fransa'da hükümetin kanunlaştırmaya çalıştığı çalışma yasa tasarısı ülke çapında yapılacak gösterilerle protesto edilecek.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, Su Ürünleri verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık para-banka ve menkul kıymet istatistiklerini açıklayacak.(Saat:14.30)
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haziran ayı Finansal Hizmetler Anketi ve Finansal Hizmetler Güven Endeksi'ni duyuracak. .(Saat:14.30)

SPOR
-A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'nin hazırlıkları kapsamında Yunanistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat: 18.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.