Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin Gürer

Gündemde Bugün-23 Nisan 2017 Pazar
TÜRKİYE
-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'de, dış temsilciliklerde ve KKTC'de törenlerle kutlanıyor.

-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz ve beraberindeki heyeti kabul edecek, Beştepe Millet Kültür ve Kongre merkezinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenine ve TBMM Genel kurulu Özel Gündemli Toplantısına katılacak. (Saat:12.00-12.45-14.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman,
özel gündemle toplanacak TBMM Genel Kuruluna başkanlık edecek ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile beraberindeki öğrenci ve öğretmen heyetini kabul edecek. (Saat:14.00-16.00)

-BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Anıtkabir’de düzenlenen törene katılacak, Çankaya Köşkü’nde, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile beraberindeki öğrenci ve öğretmen heyetini kabul edecek, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı tebrik edecek, özel gündemli TBMM Genel Kurul toplantısına katılacak, Çankaya Köşkü’nde düzenlenen çocuk şenliğine ve Meclis Başkanı Kahraman'ın ev sahipliğinde TBMM Şeref Salonu'nda verilen Resepsiyona katılacak. (Saat:09.15-10.00-11.30-14.00-) 16.00/19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu,
Anıtkabir'deki törene katılacak, TBMM Kabul törenine iştirak edecek ve Özel Gündemli TBMM Genel kurulu toplantısına katılacak. (Saat:09.10-11.30-14.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA
-Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle Çocuklarla Birlikte Anıtkabir’i Ziyaret edecek, makamında çocukları kabul edecek. (Saat:08.30-11.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel kurul Özel Gündemle toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı oturumda, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HDP temsilcileri birer konuşma yapacak. (Saat:14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Fransa'da Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu gerçekleştirilecek.

GÜNCEL
-Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın ev sahipliğini yaptığı, "81 İl 81 Çocuk 23 Nisan Şenliği", Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Akhisar Belediyespor-Bursaspor ve derbide Türk Telekom arena'da Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.
(Saat:13.30-19.00)
-Voleybolda Kadınlarda Avrupa'nın en büyüğü İtalya'da belli oluyor. Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'in final maçında VakıfBank ile Imoco Volley, üçüncülük müsabakasında ise Eczacıbaşı VitrA ile Dinamo Moskova karşılaşacak. (Saat:19.00-16.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.