Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Gündemde Bugün-24 Mart 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli 15 Temmuz Delikli Çınar Şehitler Meydanı'nda toplu açılış törenine katılıyor ve Antalya Regnum Golf Resort Otel'de Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ı kabul ediyor. (Saat:14.30- 22.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Burdur Valiliği'ni ziyaret ediyor, Burdur Cumhuriyet Meydanında miting düzenliyor, Isparta Valiliği'ni ziyaret edecek ve Isparta Şehir Hastanesi'nin açılışına katılacak ve  Belek Cornelia Otel'de düzenlenecek Türk-İngiliz Tatlı Dil Forumu açılış programına iştirak edecek(Saat:12.30-14.00-16.00-17.30-20.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ata Köşk Oteli'nde Muhtarlar ve Hemşehri Dernekleri ile kahvaltıda bir araya gelecek. (Saat:10.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ BURSA'DA
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Bursa mitingine katılacak. (Saat:15.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK BURSA'DA
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında konuşacak. (Saat:09.00)

 
BAKAN ELVAN TARSUS’TA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Yarenlik Alanı ve Çevresi’nde  Esnaf  Ziyareti gerçekleştirecek, Engelliler Derneği ni Ziyaret edecek, Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Toplantı ve  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile Yemekli Toplantı yapacak. (Saat:14.00-16.00-17.00-19.00)

BAKAN BOZDAĞ İSTANBUL'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bayrampaşa'da "İç Anadolu Bölgesi Hemşehri Buluşması"na iştirak edecek, Gaziosmanpaşa'da avukat, mimar, mühendis ve mali müşavirlerle bir araya gelecek. (Saat:10.00-14.00)

 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yaptırılan Güreş Eğitim Merkezi ( 120 Yataklı ) Temel Atma Törenine, Yahyalı İlçe Mitingine katılacak, Yeşilhisar İlçe Ziyareti ve Halk Buluşması ve Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  Ev Sahipliğinde Esnaf Buluşması gerçekleştirecek. (Saat:11.00-13.30-15.30-19.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Çırağan Sarayı’nda Google Digital Atölye Basın Lansmanına katılacak, TÜMSİAD Çalışma hayatında Milli Seferberlik Bilgilendirme Toplantısına katılacak ve Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.30-15.00-18.00)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YILMAZ KAYSERİ'DE
-
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yaptırılan 120 Yataklı Güreş Eğitim Merkezi Temel Atma Töreni’ne katılacak, Kayseri Valiliğini Ziyaret edecek ve Kayseri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası İle Esnaf Buluşmasına katılacak. (Saat:11.00-18.30-19.00)

BAKAN AVCI ANKARA VE ESKİŞEHİR'DE
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Makedonya Devlet Bakanı Beycan İlyas ve Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ile ayrı ayrı ortak basın açıklaması yapacak. Avcı, Genç Çiftçi Destekleme Programı kapsamındaki hayvan dağıtım programına katılacak, Odunpazarı ilçesi muhtarlarıyla ve hemşehri dernekleri üyeleriyle bir araya gelecek. (Saat:11.30-12.30-16.00-17.30-20.00)

BAKAN ÇELİK ŞANLIURFA'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarımsal Eğitim Seferberliği programına katılacak. (Saat:10.00)


EKONOMİ
-
Türkiye İstatistik Kurumu Şubat ayına ilişkin Konut Satış İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-AB liderleri, AB'nin kurucu anlaşması kabul edilen 1957 tarihli Roma Anlaşması'nın 60. yıl dönümüne için Roma'da düzenlenen etkinliklere katılacak.
-Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Berlin'de Başbakan Angela Merkel ile bir araya gelecek.


GÜNCEL
-Diyanet İşleri Bakanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kayseri’de Valililği, Belediye Başkanlığı’nı  Ziyaret edecek, Hezar Dinar​i Kültür Merkezi’nde Kütahya’da Görev Yapan Din Görevlileriyle bir araya gelecek, Ulu Cami’de Cuma Hutbesi İrad edecek. (Saat:09.00-09.30-10.00)
-
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun vefat eden annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu'nun cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cuma vakti kılınacak namazın ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek. (Saat:13.00)

SPOR
-A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 5. maçında Antalya Stadı'nda Finlandiya'yı konuk edecek. (Saat:20.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş ile Galatasaray Odeabank karşı karşıya gelecek. (Saat:20.15)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.