Öne Çıkanlar pakistan Keşmir Dayanışma Günü Pakistan Ankara Büyükelçiliği Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci İşNet Prof. Dr. Raşit Küçük Prof. Dr. Feryal Gün Soysal Dr. Müzeyyen Şevkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlünün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı tüpraş satış verileri Konut Satışları Mart Ayında Yüzde 10 Arttı konut satışları arttı mı

Gündemde Bugün - 24 Nisan 2016 Pazar

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ADANA’DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerjisa Tufanbeyli Linyit Santrali’nin ve Samsun Makina Adana Fabrikası ile yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılışlarını gerçekleştiriyor. (Saat: 12.30/15.00) 

BAKAN YILDIRIM İZMİR’DE

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Hacı Sinan Camii ve Külliyesi’nin açılış törenine, Ödemiş Doğalgaz Dağıtım Şebekesi’nin ilk kaynak ve bisiklet dağıtım törenine katılıyor, Ödemiş AssisTT Çağrı Merkezi’ni ziyaret ediyor. (Saat: 10.00/12.00/13.00)

-Bakan Yıldırım, Ahrandı Aile Gazinosu’nda, muhtarlar ile bir araya geliyor. (Saat: 13.40) 

BAKAN YILMAZ BİNGÖL’DE

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, kamu kurum yöneticileri ve basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantı gerçekleştiriyor. (Saat: 10.00) 

BAKAN BOZKIR İSTANBUL’DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Hilton Bosphorus Oteli’nde, Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Ekonomik Diyalog Toplantısı kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından verilecek akşam yemeğine katılıyor. (Saat: 19.30) 

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL’DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekci, Hilton Otel’de, Türkiye-AB Üst Düzey Ekonomik Diyalog Programı’na katılıyor. (Saat: 19.30) 

BAKAN SOYLU MUĞLA’DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Köyceğiz Belediyesi Hizmet Binası’nın açılışını gerçekleştiriyor, Köyceğiz Kaymakamlık Binası önündeki bisiklet dağıtım törenine katılıyor, Köyceğiz Kulak Mesire Alanı’nın açılışını gerçekleştiriyor ve çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. (Saat: 10.00/11.00/12.30/13.00/15.00) 

BAKAN AVCI’NIN PROGRAMI

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çankaya Köşkü’nde, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları kabulü programına katılıyor. (Saat: 14.00) 

BAKAN ÜNAL ÇANAKKALE’DE

-Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Çanakkale Kara Savaşları'nın 101. Yıldönümü anma törenlerine katılıyor. (Saat: 10.00) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA’DA

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli programlara katılıyor. (Saat: 09.30-15.15) 

BAKAN IŞIK ADANA’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, EnerjiSA Termik Santrali’nin ve Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nin açılışlarına katılıyor. (Saat: 12.00/15.00) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU SUUDİ ARABİSTAN’DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Riyad’da, Kral Faysal Araştırma ve İslami Çalışmalar Merkezi'nin düzenlediği konferansa katılıyor.  

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. 

MECLİS’TE DOKUNULMAZLIK HAFTASI

-Meclis, bu hafta milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin, AK Partili milletvekillerince verilen anayasa değişikliği teklifini görüşecek. Teklif TBMM Anayasa Komisyonu gündemine alınacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.