Öne Çıkanlar meb adana cumhurbaşkanı erdoğan haberleri KPSS TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut bendevi palandöken gündem özeti Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kanyon gazi

Gündemde Bugün-25 Ekim 2016 Salı
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-CHP, HDP ve MHP TBMM Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.30-10.30)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Plan Ve Bütçe Komusyonunda Bütçe Ve Kesin Hesap kanunu tasarıları sunuş konuşması yapacak. (Saat:14.30)


BAKAN ÇELİK ANKARA’DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nde yapılacak Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu’na katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ BURSA’DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bursa İnşaat Kurultayı’na katılacak, Bursa Valiliği’ni, Ak Parti İl Başkanlığı’nı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek ve Osmangazi Belediyesi Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Temel Atma Törenine katılacak. Bakan Özhaseki ayrıca, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına ve Bursa'nın Dönüşüm Süreci Lansmanına katılacak. (Saat:10.00-11.30-12.00-15.30-16.30-18.00-19.30) 
 
BAKAN SAYAN KAYA İSTANBUL'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "15 Temmuz Gururumuz: Üsküdar'da ve Her Yerde" programına katılacak.(Saat:10.00)

BAKAN AVCI ANKARA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Turist Rehberleri Meslek Odaları Başkanları ile Temsilciler Meclisi Toplantısı'na, Samsung Dijital Kütüphane açılışına ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği açılış konferansına katılacak. Saat:09.30-10.30-18.30)

 
EKONOMİ
-TÜİK, ekim ayı sektörel güven endekslerini açıklayacak.(Ankara/10.00)
-Hazine, 5 yıl vadeli, 6 ayda bir yüzde 4,60 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracını yapacak.

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, İngiliz Parlamentosunda temaslarda bulunacak.

KÜLTÜR-SANAT
-TÜRSAK Vakfı tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde ve Beyoğlu Belediyesinin katkılarıyla 13'üncüsü düzenlenen "Geleceğin Sineması" yarışmasının ödül töreni Pera Palas Hotel'de yapılacak. (Saat:20.30)
-Macarların "1956 İhtilali ve Özgürlük Savaşı" anısına 1966'da yazılan Tarık Buğra eserinin uyarlaması olan "Ayakta Durmak İstiyorum" oyununun prömiyeri Macar Kültür Merkezi, Neden Tiyatro ve Tiatro Praga iş birliğiyle Macar Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. (Saat:19.30)


GÜNCEL
-Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Orhan Koç, Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan 4. Playatif Bakım Sempozyumuna katılacak. (Saat:09.00) 

SPOR
-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turu 9 maçla başlayacak. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da, Spor Toto 3. Lig ekibi Dersimspor ile karşılaşacak. (Saat:21.00)

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Unics Kazan-Darüşşafaka Doğuş, Anadolu Efes-CSKA Moskova maçları yapılacak. (Saat:19.00-21.00)
-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Muratbey Uşak Sportif deplasmanda Yunanistan'ın PAOK, Pınar Karşıyaka ise İtalya'nın Umana Reyer takımıyla karşılaşacak. (Saat:19.00-21.00)
-Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda Demir İnşaat Büyükçekmece, Rusya'nın Enisey takımına konuk olacak. (Saat:15.10)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.