Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Gündemde Bugün - 25 Haziran 2016 Cumartesi
BAŞBAKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA
-Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ve Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim’i kabul ediyor. (Saat: 15.00/16.30)
-Başbakan Yıldırım, Yenikapı Miting Alanı'nda, partisinin il başkanlığı ile düzenlenen iftar yemeğine katılıyor. (Saat: 20.49)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sancaktepe'deki Salon Semazen'de Karadenizli iş adamlarının düzenlediği iftara katılacak. (Saat:20.49)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ GİRESUN'DA

-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Valiliği, Belediyeyi, Jandarma Bölge Komutanlığını ve Giresun Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak, Valilik ile Belediyenin iftar programına iştirak edecek. (Saat: 13.30-20.13)

BAKAN YILMAZ SİVAS'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valiliği ziyaret edecek, şehit ve gazi yakınlarıyla bir otelde iftarda buluşacak. (Saat: 18.00-20.10)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Darende Belediyesinin düzenlediği iftar programına katlıyor. (Saat: 20.03)
 
BAKAN SOYLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği tarafından düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.49)
 
BAKAN IŞIK MARDİN'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, valiliği ve partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor, bisiklet dağım törenine katılıyor, Midyat Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ediyor ve iftar programına katılıyor. (Saat: 12.00/13.00/14.30/ 17.15/19.45)
 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Akçakoca Karatavuk Köyü'nde düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.39)

BAKAN AKDAĞ ERZURUM'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ambulans dağıtım törenine katılacak, AK Parti İl Başkanlığının 3. Geleneksel Ahde Vefa İftar Programı'na iştirak edecek.
(Saat: 14.00-19.45)

BAKAN AVCI ANTALYA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Demre'de Likya Medeniyetler Müzesi’nin açılışına katılacak, Valiliği, Belediye Başkanlığını ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, turizm sektörü temsilcileriyle bir otelde iftar yapacak. (Saat:15.30-20.29)
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
-Birleşik Krallık'taki Avrupa Birliği referandumunun sonucunun yankıları takip ediliyor.
-İtalya Başbakanı Matteo Renzi, referandumun sonucuna ilişkin Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile görüşecek.
-Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi ziyaret gerçekleştireceği Çin'de mevkidaşı Şi Cinping ile görüşecek.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

KÜLTÜR - SANAT
-Ezgi sanatçıları Eşref Ziya Terzi, Taner Yüncüoğlu, Abdülbaki Kömür, Aykut Kuşkaya, Hakan Aykut, İstanbul Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, Yenikapı sahilinde "Ezgi Gecesi" konseri verecek. (Saat: 23.30)

SPOR
-2016 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda İsviçre-Polonya, Galler-Kuzey İrlanda ve Hırvatistan-Portekiz maçları oynanacak.
(Saat:16.00-19.00-22.00)
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da bu yıl yapılacak İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası ve 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları ile ilgili basın bilgilendirme toplantısı yapacak. (Saat:14.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.