Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Gündemde Bugün - 26 Temmuz 2016 Salı
TÜRKİYE
-
Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, darbe girişiminde uçaklar tarafından bombalanan ve çok sayıda özel harekatçının şehit olduğu Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat: 12.30)
-Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun babası Asım Erdoğdu’nun İkindi Namazını Müteakiben düzenlenecek Cenaze Törenine katılmak üzere Antalya’ya gidecek. (Saat: 16.55)
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun babası Asım Erdoğdu’nun Cenaze Törenine katılması sebebiyle CHP TBMM Grup Toplantısı yapılmayacak. 

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisin il başkanlığını ve valiliği ziyaret ediyor ve Anıtpark Meydanı'nda vatandaşlara hitap ediyor. (Saat: 17.30-18.30-21.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti, HDP ve MHP Meclis grup toplantıları düzenlenecek (Saat: 11.15-12.30-10.30)

TBMM GENEL KURULU
-Genel Kurul’da, 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak üzere verilen araştırma önergeleri görüşülüyor ve 15 Temmuz Darbe Girişimi'yle ilgili komisyon kuruluyor. (Saat: 15.00)

KOMİSYON TOPLANTISI
-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Teklifi görüşülecek.(Saat: 15.30)

EKONOMİ
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rusya'da temaslarda bulunacak.
-Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, "Enflasyon Raporu 2016-III" raporunun tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıya katılarak sunum yapacak.
(Saat: 10.30)
-TÜİK, 2015 yılı yazılı medya istatistiklerini paylaşacak.(Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum lider Nikos Anastasiadis ile Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Fenerbahçe-Monaco karşılaşması öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Ülker Stadı'ndaki basın toplantısında soruları cevaplayacak. (Saat:15.00-19.00)
-UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçları, 9 karşılaşmayla başlayacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.