Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri meb adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG CHP İzmir Milletvekili Kani Beko AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Uzaktan Eğitim

Gündemde Bugün-28 Nisan 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

BAŞBAKAN YARDILCISI ŞİMŞEK İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Çırağan Sarayı – Balo Salonu'nda Türkiye Sigorta Birliği – Olağan Genel Kuruluna katılacak ve Swissotel The Bosphorus'ta Atlantic Konseyi İstanbul Zirvesi 2017'ye katılacak. (Saat:10.00-12.45)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CVK Bosphorus Hotel'de E-Ticaret Zirvesine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ATO Congresium'da  Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesine katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ELVAN ANTALYA'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Rixos Premium Kongre Merkezinde 
“Bilişimde Gelişim, Bilişimle Gelişim” Ana Temasıyla Düzenlenen BİMY’24 Konferansına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ARSLAN KARS'TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Vilayetini, AK Parti İl Başkanlığını, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığını, AK Parti Selim İlçe Başkanlığını, AK Parti Akyaka İlçe Başkanlığını, AK Parti Arpaçay İlçe Başkanlığını, AK Parti Susuz İlçe Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:09.30-10.00-11.30-14.00-16.00-17.00-18.30)  

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Okçular Vakfı'nda "Geleneksel Türk Okçuluğu UNESCO Yolunda" basın toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, ATO Congresium'da  Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesine katılacak. (Saat:09.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, bu yılın Ocak-Mart dönemi Turizm istatistiklerini, Mart ayı dış ticaret verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Kültür ve Turizm Bakanlığı, Mart ayına ilişkin Giriş-Çıkış Yapan Yabancı ve Vatandaş rakamlarını açıklıyor. (Saat: 11.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta açılış maçında Gaziantepspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)
-Basketbolda THY Avrupa Ligi play-off 4. maçlarında Darüşşafaka Doğuş, Volkswagen Arena'da İspanya temsilcisi Real Madrid, Anadolu Efes ise Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak. (Saat:19.30-21.15)
-Voleybolda Efeler Ligi play-off final serisi ikinci maçında Halkbank ile Arkas Spor, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:16.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.