Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye sıla Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Gündemde Bugün-4 Nisan 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, GİMAT Dernek binasında, GİMAT esnafı ile bir araya gelecek. (Saat:11.00)

 
MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANKARA’DA
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 20. Yılı Münasebetiyle Anıt Mezar’da Anma Törenine katılacak. (Saat:10.00)

 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Hasan Öztimur 75. Yıl İlkokulu Açılış Törenine katılacak, Merinos Kongre Merkezi’nde Geçmiş Dönemlerdeki İl Başkanları, Milletvekilleri İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Kadın ve gençlik Kolları Başkanları ile bir araya gelecek ve  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından düzenlenen vefa yemeğine katılacak. (Saat:165.00-18.30-20.00)

BAKAN ARSLAN KARS’TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valiliğini, AK Parti SKM’yi  ziyaret edecek, DSİ Temel Atma Töreni ve ORKÖY Kredi Sertifikası Dağıtım Törenine katılacak, Kağızman Kaymakamlığı Ziyaret edecek, Iğdır’da Muhtarlarla Toplantı yapacak, DSİ Temel Atma Töreni ve ORKÖY Kredi Sertifikası Dağıtım Törenine katılacak, Iğdır Valiliğini ve AK Parti İl Başkanlığı Ziyaret edecek  (Saat:09.30-10.00-12.00-13.30-15.30-17.00-18.30-19.15)
 
BAKAN ÖZLÜ SİVAS VE İSTANBUL’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sivas’ta Hilton Otel’de STK ve Sanayiciler ile Kahvaltıda bir araya gelecek, Valililği, Sivas Belediyesini, AK Parti İl Başkanlığını, OSB’ni ziyaret edecek, Lefaxx Tekstil Ziyareti ve İşçilerle  Öğle Yemeği yiyecek, Özyıldız İplik Fabrikasını, ASELSAN Hassas Optik Fabrikasını, İstasyon Caddesi Esnafını, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret  edecek ve İstanbul’da Atatürk Havalimanı VİP Salonunda Antarktika Heyeti ile Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:09.30-10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.30-14.00-15.00-16.00-22.00) 
 
BAKAN YILMAZ İSTANBUL’DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Esenler Okul Aile Birlikleri Temsilcileri ile Toplantı’ya katılacak, Muhsin Yazıcıoğlu Sivas Evi’nde Esenler Sivaslılar Buluşmasına iştirak edecek, Profesör Kaya Gürsel İlkokulu ve Dedekorkut Ortaokulu Açılışına katılacak, Eyüp Sivaslılar Derneklerinin Organize Ettiği Yeni Anayasa Konulu Toplantı’ya katılacak, Paşa Köşkü Sosyal Tesislerinde Gaziosmanpaşa Sivas Dernekleri Buluşması’na katılacak ve Gaziosmanpaşa Okul Müdür Yardımcıları ve Özel Okul Sahipleri ile Toplantı’ya katılacak. (Saat:10.00-11.30-14.00-16.00-18.30-20.00)
 
BAKAN ZEYBEKCİ KÜTAHYA’DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çınar Otel’de İş Adamları ile Toplantı yapacak, Kadın Kolları Çalışma Standı Ziyareti ve Halkla Buluşmasına katılacak, Gediz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Açılış Töreni ve Halkla Buluşma ve Simav Cumhuriyet Meydanında Halka Buluşacak. (Saat:10.30-13.30-15.0017.00)
 
BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA’DA
-Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gölbaşı Mogan Gölü Dip Çamuru Temizleme Projesi Basın Toplantısına katılacak. (Saat:13.30)  
 
TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşecek.
-İngiltere Başbakanı Theresa May, Orta Doğu programı kapsamında Suudi Arabistan'da temaslarda bulunacak.
 

GÜNCEL
-Türk Dünyasının Bilge Lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 20. Yılı Münasebetiyle Anıt Mezar’da Anma Töreni yapılacaktır. (Saat:10.00) 
-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, referandum kampanyası çerçevesinde Sinop’a giderek Devlet eski Bakanı Abdüllatif Şener ile birlikte
“Referanduma Doğru” konulu panele konuşmacı olarak katılacak. (Saat:18.00)

SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Akhisar Belediyespor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)
-Hırvatistan'da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası'nın üçüncü gününde erkekler 69 kiloda Ahmet Turan Okyay podyuma çıkacak. (Saat:20.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.