Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk pakistan deprem chp iata kastamonu Bala Konyada Askeri Uçak Düştü KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları

Gündemde Bugün - 6 Mayıs 2016 Cuma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL’DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda, toplu açılış töreni gerçekleştiriyor. (Saat: 15.00)

 

BAŞBAKAN YARDIMCII ŞİMŞEK İSTANBUL’DA

-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Swiss Otel The Bosphorus’da, Forum İstanbul 2016’ya katılıyor. (Saat: 09.00)

 

BAKAN EROĞLU BİLECİK’TE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valiliği ve belediye başkanlığını ziyaret ediyor, il koordinasyon toplantısına katılıyor, toplu açılış ve temel atma törenine katılıyor ve partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor. (Saat: 09.45/10.30/11.00/14.00/15.30)

 

BAKAN FATMA GÜLDEMET SARI İSTANBUL'DA

-Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa’da temel atma törenine katılacaktır.  (Saat:10;30)

 

BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Mihalıççık'ta düzenlenecek Yunus Emre'yi Anma Töreni'ne katılacak

 

BAKAN ALBAYRAK İSTANBUL'DA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi'nde, "Bilgi Ekonomisi ve Bütünsel Kalkınma" başlıklı panele katılacak.

 

BAKAN ÇELİK ANTALYA'DA

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, FAO Genel Direktörü Jose Graziano da Silva ile ortak basın toplantısı düzenleyecek, EXPO 2016 Antalya Uluslararası Bahçecilik Sergisi'ni ziyaret edecek

 

BAKAN AĞBAL BAYBURT'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, esnaf ziyaretinde bulunacak, Bayburt Üniversitesi Bilim Kültür Haftası ve mezuniyet programına katılacak.

 

DÜNYA

-Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bir araya gelecek.(10.00)

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Zümrüd-ü Anka Bir Medeniyet Müzikali" etkinliğine katılacak.

 

TZOB BASIN TOPLANTISI

-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,  TZOB Toplantı Salonu’nda, üretici-market fiyatlarını, Rusya ambargosunu ve Et ve Süt Kurumu müdahalesini değerlendireceği bir basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00)

 

SPOR

-Avrupa Karate Şampiyonası Fransa'da sürüyor

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.