Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

Gündemde Bugün-7 Ağustos 2016 Pazar
TÜRKİYE
Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TBMM BAŞKANI KAHRAMAN, BAŞBAKAN YILDIRIM, CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ İSTANBUL'DA
-Yenikapı'da "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"
Cumhurbaşkanlığı himayesinde Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenecek mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılacak. (Saat:17.00)
 
BAKAN ARSLAN İZMİR’DE
-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacaktır. (Saat:17.00)
 
BAKAN ÖZLÜ SAKARYA’DA
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Valililği, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ettikten sonra demokrasi mitingine katılacak. (Saat: 14.00-14.45-15.30-16.30)

BAKAN ÇELİK ADANA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacak. (Saat: 17.00)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne iştirak edecek. (Saat:17.00)

BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN AĞBAL MARDİN'DE
- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne iştirak edecek. (Saat:17.00)

BAKAN YILMAZ HATAY'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Milli İrade Parkı'nda düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN EROĞLU AYDIN'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek basın açıklaması yapacak, Demokrasi Nöbeti ve Milli İrade Mitingi'ne iştirak edecek. (Saat:15.00-17.00)

BAKAN SOYLU TRABZON'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Demokrasi Şetitleri ve Cumhuriyet mitingine katılacak. (Saat:17.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye'de muhaliflerin Halep'teki kuşatmayı kırmasından sonra devam eden operasyonlar ve iç savaşla ilgili diğer gelişmeler takip ediliyor.

SPOR
-2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor. A Milli Kadın Basketbol Takımı, A Grubu'ndaki ikinci maçında Avustralya ile karşılaşacak.(Saat:23.30)
-Beşiktaş, Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiakos ile Vodafone Arena'da hazırlık maçı yapacak. (Saat:20.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.