Gündemde Bugün - 7 Nisan 2016 Perşembe

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle çeşitli illerde görev yapan polis memurlarını, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdiç’i ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ı kabul ediyor. (Saat: 11.00/13.30/15.45/17.00/18.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Mladen İvaniç ile görüşüyor. (Saat: 14.30)

 

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 19, 20 ve 21. Dönem Karaman Milletvekili Zeki Ünal'ın, "Tarih ve Tabiat Hazineleriyle Türkiye: Tuvalden Yansımalar" adlı resim sergisinin açılışına katılıyor ve Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdiç'i kabul ediyor. (Saat: 14.30/15.30)

 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Sağlık Günü nedeniyle Türk Tabipleri Birliği’ni ziyaret ediyor. (Saat: 12.00)

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ'İN PROGRAMI

-Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, Çankaya Köşkü'nde, Kazak şair Olcas Süleymanov'u, Kazakistan Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev'i ve TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov’u kabul ediyor (Saat: 14.00)

-Başbakan Yardımcısı Türkeş, Çankaya Köşkü'nde, oyuncu Necati Şaşmaz’ı kabul ediyor. (Saat: 15.00)

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDOĞAN'IN PROGRAMI

-Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AFAD il müdürlüklerine teslim edilecek 40 adet 8x8 amfibik aracın tatbikatına katılıyor. (Saat: 14.30)

 

TBMM GENEL KURULU

-Genel Kurul'da, Çeşitli kanunların yer aldığı torba kanun tasarısının görüşmelerine başlanıyor. (Saat: 14.00)

 

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM KİT Komisyonu toplanıyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, Prof.Dr.Bülent Gülçubuk ile Yrd.Doç.Dr.Dilek Eroğlu'nun kırsal alanda kadının güçlendirilmesi konulu sunumlarını izlemek üzere toplanıyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Dışişleri Komisyonu, uluslararası sözleşmeleri görüşmek üzere toplanıyor. (Saat: 11.00)

 

BAKAN TÜFENKCİ'NİN PROGRAMI

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, makamında, İran Bilgi İletişim ve Teknoloji Bakanı Mahmut Vaizi ve D-8 Örgütü Genel Sekreteri Mahmut Musavi ile görüşüyor. (Saat: 11.00/14.30)

 

BAKAN BOZDAĞ MUŞ VE BİTLİS'TE

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Muş'ta, valiliği ziyaret ediyor. (Saat: 10.45)

-Bakan Bozdağ, Bitlis'te, Adliye Faaliyet Raporları tanıtım toplantısına katılıyor, valiliği ve Tatvan Kaymakamlığı'nı ziyaret ediyor. (Saat: 14.00/15.00/16.00)

 

BAKAN ÜNAL'IN PROGRAMI

-Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, restorasyonu tamamlanan Gül Baba Türbesi'nin açılışına katılıyor. (Saat: 17.00)

 

BAKAN IŞIK AMERİKA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Boston'da, TÜBİTAK Hedef Türkiye Çalıştayı ve  Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu anısına düzenlenecek panele katılıyor, Yale Üniversitesi’nde Türk akademisyenlerle toplantı gerçekleştiriyor ve New Haven Diyanet Camisini ziyaret ediyor.

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Antalya Milletvekili ve CHP Milletvekilleri, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00/12.30/13.30/14.00/14.30)

 

 TÜRKİYE-İRAN KARMA EKONOMİK KOMİSYON

- Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyon 25. dönem toplantısı Ankara ve Konya’da gerçekleştiriliyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.