Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Gündemde Bugün - 8 Mayıs 2016 Pazar

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı açılışına katılacak. (Saat:14:00)

 

BAKAN EROĞLU AFYON'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, koordinasyon toplantısına başkanlık yapacak, Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi temel atma ile İlim Yayma Cemiyeti öğrenci yurdu temel atma törenlerine katılacak, ziyaretlerde bulunacak.  (Saat:13:30-15:00-16:30)

 

BAKAN SOYLU İSTANBUL'DA

-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek olan "8. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği konferansı açılışı programına" katılacak. (Saat :14:00)

 

DÜNYA

-Lübnan'da yerel seçimler yapılacak. Ülkede dört farklı tarihte düzenlenecek seçimlerin ilk etabında Başkent Beyrut, Bekaa Vadisi ve Baalbek kentlerinde halk sandığa gidecek.

-Suriyedeki gelişmeler takip edilecek.

 

GÜNCEL

-AFAD Başkanı Fuat Oktay ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Haydarpaşa Limanında, Somali'ye yardım gemisi uğurlama törenine katılacak. (Saat 14:00)

 

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'de 32. haftaya 4 maçla devam edilecek. Derbi maçta Galatasaray ile Beşiktaş, Akhisar Belediyespor-Kayserispor, Trabzonspor-Çaykur Rizespor, Mersin İdmanyurdu-Antalyaspor karşılaşmaları olacak. (Saat:20:00-13:00-15:30-19:00)

-Avrupa Karate Şampiyonası, Fransa'da sona erecek.

-Spor Toto Basketbol Ligi'nde 30. ve normal sezonun son haftasına, Türk Telekom-Banvit, Beşiktaş Sompo Japan-Demir İnşaat Büyükçekmece, Royal Halı Gaziantep-Rönesans TED Ankara Kolejliler müsabakalarıyla devam edecek. (Saat: 16:00)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.