Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-8 Şubat 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 36. Muhtarlar Toplantısına katılıyor, Yusuf İslam’ı, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adel Al-Jubeir’i ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Faiez Mustafa Serraj’ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat: 13.00-16.30-17.30-18.30)
 
TBMM BAŞKANI VEKİLİ AHMET AYDIN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı Vekili Ahmet Aydın, Alman Federal Meclisi Almanya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Michelle Müntefering başkanlığındaki heyeti kabul edecek. (Saat:17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, ATO Congresium'da, AK Parti Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısına katılacak (Saat: 11.00)
-Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Al Sarraj’ı karşılıyor ve Sarraj ile ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 12.30/14.30)
-Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adel Bin Ahmed Al-Jubeir’i kabul ediyor. (Saat: 18.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAKAN ALBAYRAK ANKARA'DA
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dünya Bankası'nın Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) için BOTAŞ'a vereceği kredi anlaşmasının imza törenine katılacak. (Saat:14.00)

 
BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda Üniversitelerdeki Eğitim, Bilim ve Teknoloji Odaklı Strateji ve Politikaları Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN AKDAĞ ANKARA'DA
-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Bahreyn Sağlık Konseyi Başkanı Dr. Shaikh Mohammed Bin Abdullah Al Khalifa ve beraberindeki heyeti kabul edecek; ikili görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Büyükanne Projesi imza Törenine katılacak. (Saat:11.00)
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek, Atatürk Spor Kompleksinde incelemelerde bulunacak, Erciyes Kış Sporları Merkezini, Erciyes Kamp Eğitim Tesislerini Gezecek, Erciyes A.Ş. Ziyareti ve Kayseri İli Spor ve Gençlik Tesislerinde Brifing alaacak, AK Parti Kayseri İl Başkanlığını, Melikgazi KYK Kız Öğrenci Yurdu Ziyaret edecek ve Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş.’nın (KCETAŞ) 90.Yıl Dönümü Yemeğine katılacak. (Saat:10.30-11.00-12.00-15.00-15.30-16.00-17.30-18.00-19.00)

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Büyükanne Projesi Protokolü" imza törenine katılacak. (Saat.11.00)

BAKAN IŞIK RİYAD'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Riyad'da Suudi yetkililerle bir araya gelecek.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ KAYSERİ'DE
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği, Büyükşehir Belediyesini, Erciyes AŞ'yi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek; Atatürk Spor Kompleksi, Erciyes Kış Sporları Merkezi, Erciyes Kamp Eğitim Tesisleri'nde inceleme yapacak, İl Spor ve Gençlik Tesisleri'nde brifing alacak, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ'nin 90. yıl yemeğine katılacak. (Saat:10-30-19.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, Aden Tezkeresi görüşülecek. Ardından Serbest Bölgeler Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam edilecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Dışişleri Komisyonu’nda aralarında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Arasında Ev Sahibi Ülke Anlaşması ile Anlaşmada Değişiklik Yapılmasına İlişkin Notaların Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısının da yer aldığı tasarılar görüşülecek.  (11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-13.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu 2016 Aralık ayına ilişkin Sanayi Üretim Endeksi ve Perakende Satış Endekslerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu, Türkiye temasları kapsamında Ankara Üniversitesi'ni ziyaret edecek. Wirtu'ya, "Ankara Üniversitesi Dostluk Payesi" unvanı verilecek. (Saat:10.00)

 
GÜNCEL
-Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Merkez Binasında basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)
-YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, üniversitelerin mühendislik ve teknoloji fakültelerinin dekanları, fen bilimlerinin enstitü müdürleri, Türk bilim dünyasının önemli enstitülerinin yetkilileri ve ilgili akademik birim yöneticileriyle toplantı gerçekleştirecek. (Saat:14.00)


SPOR
-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu ilk maçında Pınar Karşıyaka, deplasmanda Almanya'nın Fraport Skyliners takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Polonya temsilcisi Wisla Can-Pack ile kendi sahasında karşılaşacak. (Saat:/20.00)

-Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda BC Enisey-Demir İnşaat Büyükçekmece, CSU Oradea-Muratbey Uşak ve Ironi Nahariya-Gaziantep Basketbol maçları oynanacak. (Saat:15.10-19.15-20.00)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Spor Citylift Girona-Bellona AGÜ ve Reyer-Yakın Doğu Üniversitesi maçları yapılacak. (Saat:21.00-22.30)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.