Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Gündemde Bugün-9 Ekim 2016 Pazar
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TAYLAND'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tayland'da, 2. Asya İşbirliği Diyaloğu Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında temaslarda bulunacak.

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Yaş Meyve ve Sebze Hali Ziyareti ve Hal Esnafi Ile Kahvaltı, Yas Meyve ve Sebze Çalıştayına katılım, Mersin Valililği ziyareti,ve Siyaset Akademi açılışına katılacak. Bakan Elvan ayrıca, Mersin Serbest Bölgesi ve Mersin Limanı Ziyareti, Değirmençay (Erçel) Mahallesi Ziyareti ve Serbest Bölge ve Gümrükler İle İlgili Toplantıya katılacak. (Saat:09.00-10.30-11.30-13.00-15.30-16.00-14.00)

BAKAN ARSLAN ÇANKIRI VE KASTAMONU'DA
-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çankırı'da Valililği ziyaret, Çankırı Belediye Başkanlığı ziyaret ve Çankırı AK Parti İl Başkanlığıni ziyaret ettikten sonra Ilgaz Tünelinde incelemelerde bulunacak. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30) 
-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kastamonu'da Valiliği ziyaret, Kastamonu Belediye Başkanlığı Ziyaret ve Kastamonu Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, ayrıca Kastamonu Siyaset Akademisinin açılışına katılacak.  (Saat:16.30-18.30-19.00-15.00)

BAKAN EROĞLU AĞRI'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ağrı’da bazı ziyaretlerde bulunacak. Ağrı Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret edecek. Bakan Eroğlu Ayrıca, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine, 15 Temmuz Vatan Şehitleri Şehir Parkında Fidan Dikim Merasimine katılacak ve Koordinasyon Toplantısına katılacak.  (Saat:11.15-12.30-13.00-14.30-15.00) 

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN VE ANKARA'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na iştirak edecek. (Saat:11.00) 
-
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışları'na katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN TÜFENKCİ MERSİN'DE
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Mersin Yaş Meyve ve Sebze Hali'nde esnaflarla kahvaltı yapacak, Yaş Meyve ve Sebze Çalıştayı'na katılacak.
-AK Parti Siyaset Akademisi açılışı programına katılacak Tüfenkci, serbest bölge ve gümrüklerle ilgili toplantıya iştirak edecek, Mersin Serbest Bölgesi ile Mersin Limanı'na ziyarette bulunacak. (Saat:09.00-10.30-12.45-13.30-15.00)

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İstanbul'da kurum tarafından düzenlenen "Muharrem İftarı ve Kerbela Şehitlerini Anma Programı"na katılacak. (Saat:18.30)

SPOR
-A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45) 
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Muratbey Uşak-Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank-Best Balıkesir, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Anadolu Efes karşılaşmaları oynanacak. (Saat:15.00-17.00-19.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.