Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti Batuhan Sert namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol finansbankta bayram kredisi aydın Kuveyt Devleti Emiri Şeyh Nevvaf Anadolu Hayat Emeklilik 2023 üçüncü çeyrek finansal sonuçları

Gündemde Bugün-9 Mart 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde yabancı medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek ve Esenboğa Havalimanı'ndan Lefkoşa'ya hareket edecek. (Saat:10.30-12.30)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yerel Yönetimler Birimi tarafından CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen Belediye Başkanları toplantısına katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL’DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Beyoğlu Tarlabaşı Kentsel Dönüşüm Ofisini Ziyaret ve Proje Hakkında Sunum” yapacak, Beyoğlu Tarlabaşı Kentsel Dönüşüm Alanı Saha İncelemesi ve Basın Mensuplarına Değerlendirmelerde bulunacak ve Beyoğlu Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:14.30-15.00-16.30)

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, IX. AVM Yatırımları Konferansı ile İstanbul Ticaret Odası Meclis Toplantısı'na katılacak. (Saat:09.45-16.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 
Şarkışla Çiftçi Eğitim Semineri Programı’na katılacak, Şarkışla Köy ve Mahalle Muhtarları ve STK Temsilcileri ile Toplantı yapacak, Süt Fabrikasını ve Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret edecek. (Saat: 11.30-13.30-17.00-18.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ADANA'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Valiliği ziyaret edecek, Adana Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve diğer STK temsilcileriyle toplantıda buluşacak, bir nişasta fabrikasında işçilerle bir araya gelecek, OSB, AK Parti İl Başkanlığı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek, "Balkanlı Soydaşlarla Buluşma" programına katılacak. (Saat:09.45-10.15-12.40-14.00-14.45-16.00-18.00)

 
BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA’DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,  ekonomi gündemi ile yurtiçi ve yurtdışı “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” referandum çalışmalarını değerlendirmek üzere basın toplantısı gerçekleştirecek. (Saat:11.00)

BAKAN AVCI BERLİN'DE
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Almanya'daki Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı kapsamında basın toplantısı düzenleyecek.

BAKAN YARDIMCISI ÇELİK  İSTANBUL’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji BakanYardımcısı Doç. Dr Hasan Ali Çelik, RitzCarlton Otel’de Teknoloji Şirketlerine Sağlanan Kamu Destekleri Toplantısına katılacak. (Saat:12.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da uluslararası sözleşmeler görüşülecek. (14.00)
-
TBMM Başkanlık Divanı toplanacak. (10.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Aladağ Yurt Yangını Araştırma Komisyonu’nda, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının sunumları olacak. (11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Ardağan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu Şubat ayına ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını ve 2016 yılına ilişkin tarımsal işletme işgücü ücret yapısı verilerini açıklıyor. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Avrupa Birliği (AB) Ülkeleri Devlet ve Hükümet Başkanları Belçika'da toplanacak. Liderler, göç, ekonomi ve Batı Balkanlar konularını görüşecek.


GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gaziantep'te Şeyh Şamil camii açılış programına, Aliya İzzetbegoviç Anma Programına ve  Gaziantep Medeniyet Buluşmaları " Din ve Medeniyet" programına katılacak. (Saat:12.30-13.30-19.30)
-
YÖK Başkanı Yekta Saraç, Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenen "Türk Yükseköğretim Sisteminde Suriyeli Öğrenciler Uluslararası Konferansı"na katılacak ve basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:09.00-17.30)
-Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde medya mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçları oynanacak. Temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşı karşıya gelecek.
(Saat:23.05)
-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde CSKA Moskova-Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe-Baskonia maçları oynanacak. (Saat:20.00-20.45)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.